Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem při parkování zjistil, že od klínového řemenu (předpokládám) mě ševelí nějaké ložisko, ale nevím jaké? Mohl by to být i aklternátor, ale potřeboval bych vědět jak to lépe určit. Zvuk je ševelení ložiska. Mám po výměně rozvodů cca 30.000 a jsem bez klímy. Můžete mi poradit jak to ševelení lépe určit.

Ha bez klima - no kdyby byla klima, tak bych vedel. Seveleni...a co pumpa?

• Autor

To je právě co nevím buď pumpa, altík a nebo je tam přítlačná kladka pokud se nemýlím.

Jo jasne kladka. Mrkni na ni. Ja ji mel totalne - no taky sustila. Rozebral jsem ji- hvezdick. sroub dost utahlej , potom lozisko ma z obou stran krytky plastove - vypac je a tam najdes seschlou vazelinu, namazat, ale opravdu dobrou vaz. a hlavne at lozisko nema nejake spatne vlastosti - vule a pod. No a mas to. Jinak sakra ta kladka je dost draha a prodava se i s hlinik. telem, takze palba.

Jinak v servise je pouze meni a nemazou. Proste maji svoji zivotnost, ale diky nemazani.

zatim cau a kdyz tak dej vedet.

Mohlo by se usuzovat podle toho, jestli není některý z dílů moc teplý, někdy se to dá odposlechnout něčím jako je lékařský stetoskop - stačí kousek nějaké hadičky.

Jen pozor ať Ti to ten klíňák nechytne! kol117

hmm ... neco podobnyho jsem mel ja, taky jsem si myslel ze kladka, mel jsem 10t do rozvodu, tak jsem to neresil a hle, asi po 4t km rachot jako kdyz hazis plech na zem no a samozrejme odesel alternator .. resp. asi lozisko v nem, vymena altiku a najednou v motoru tichoucko jak uz dlouho ne, takze uz asi byl nacatej delsi dobu ..

• Autor

Zkoušel jsem to zatím jen rukou ošahat, ale nic nadměrně teplého jsem nezjistil. Zkusím tu kladku a pak ten altík(viz jiný vlákno), tak uvidím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.