Bart246 Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Dnes jsem při parkování zjistil, že od klínového řemenu (předpokládám) mě ševelí nějaké ložisko, ale nevím jaké? Mohl by to být i aklternátor, ale potřeboval bych vědět jak to lépe určit. Zvuk je ševelení ložiska. Mám po výměně rozvodů cca 30.000 a jsem bez klímy. Můžete mi poradit jak to ševelení lépe určit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ha bez klima - no kdyby byla klima, tak bych vedel. Seveleni...a co pumpa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 19. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 To je právě co nevím buď pumpa, altík a nebo je tam přítlačná kladka pokud se nemýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Jo jasne kladka. Mrkni na ni. Ja ji mel totalne - no taky sustila. Rozebral jsem ji- hvezdick. sroub dost utahlej , potom lozisko ma z obou stran krytky plastove - vypac je a tam najdes seschlou vazelinu, namazat, ale opravdu dobrou vaz. a hlavne at lozisko nema nejake spatne vlastosti - vule a pod. No a mas to. Jinak sakra ta kladka je dost draha a prodava se i s hlinik. telem, takze palba. Jinak v servise je pouze meni a nemazou. Proste maji svoji zivotnost, ale diky nemazani. zatim cau a kdyz tak dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Mohlo by se usuzovat podle toho, jestli není některý z dílů moc teplý, někdy se to dá odposlechnout něčím jako je lékařský stetoskop - stačí kousek nějaké hadičky. Jen pozor ať Ti to ten klíňák nechytne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 hmm ... neco podobnyho jsem mel ja, taky jsem si myslel ze kladka, mel jsem 10t do rozvodu, tak jsem to neresil a hle, asi po 4t km rachot jako kdyz hazis plech na zem no a samozrejme odesel alternator .. resp. asi lozisko v nem, vymena altiku a najednou v motoru tichoucko jak uz dlouho ne, takze uz asi byl nacatej delsi dobu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Zkoušel jsem to zatím jen rukou ošahat, ale nic nadměrně teplého jsem nezjistil. Zkusím tu kladku a pak ten altík(viz jiný vlákno), tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.