Přejít na obsah

gumy pro spidery r16

kortyzon

Doporučené příspěvky

znat to nebude a kdyz uz tak budes maximalne jezdit 4,7 l/100 km podle me zadnej extrem ;) ja oproti zimnim 14" a letnim 17" jezdim o 0,5 l max.

je jasny ze auto na 14" je takova mala raketka :D ale na 17" to taky jede, akorad je jasny ze to chvily holt trva ;) 44 kw je holt 44 kw ;):D :D

....... 17" dopsany

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite pojede,... nehlede na to jestli si doposud jezdil na profilu 185 tak budes mit na profilu ohodne vetsi prilnavost a FABCA bude v zatackach vic drzet ;) a to mi ver jakoz to ze to fakt vim ;)

uvidis sam az je budes mit ;)

gumy s rafkama o rozmeru 205/45 R16 budes moct zapsat bez nejakejch zasadnich zmen podle originalniho vyjadreni skodovky na webu ministerstva dopravy kde to vyjadreni i najdes,... pak hura na urad s padesatikorunou a velkym TP a behem chvile je mas v TP ;)

Odkaz ke komentáři

195/45 R16 ofiko na Fabku nepatří (byly tuším pro Ibizu 6K), jinak já je narval na ráfek 7.5J, takže na Spidery půjdou vklidu (Spidery R16 mají šíři 6.5J ne 7)...a rozdíly ve velikostech - šíři pneu samosebou znát jsou, pokud jsi měl letní R14 (usuzuju dle šířky 185), tak rozhodně přechod na 16" poznáš (širší pneu, menší profil pneu, těžší disk) =

+ Fabča bude lépe držet

- méně komfortu, větší spotřeba

PS: při přechodu z 16" na 17" je to sakra znát, jak na "lenosti" auta, tak na spotřebě, ta mi vzrostla dlouhodobě o cca 0.7l/100km....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...