Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet <_<

Vloženo

ja myslim ze to s tim horkym vyfukem nebude tak hrozne B) ale nevypada to spatne...jako RS to neni ale jak uz tady kdosi psal lepsi nez jen ta nahrazka...asi ji objednam taky,jina moznost mi nezbyva :disgust: kdyz nechci nic rezat..

Vloženo

No já bych šel do RS nárazníku to je přehozený raz dva. Ale nechápu proč za něj chtějí takový prachy. Přední se dá sehnat za 1200 a zadní 3500? Tedle rozdíl mi nejak neštimuje. Kdybyste věděli o nějakym levnějšim tak napište.

Mates

Vloženo

A kde berete ty ceny, kluci? Kde se da sehnat predni za 1.200?? Ve skodovce stoji predni 4.500 bez laku a zadni 3.500 bez laku. Neofiko sezenes predni za 3.500 s lakem a zadni za 2.500 s lakem. Kdyz budes mit stesti, tak i za min.

Vloženo

No ja jsem škodovák a tydle ceny jsou ze škodovácký prodejny. Ale s tim zadnim je to špatny. Zkoušel jsem přímo výrobce a tam me vyhnali, že neprodávají. Leda sehnat někoho kdo tam dělá. Zaměstnanci to mají levnější.

Vloženo

kdysi někdo nabízel RS převleky za směšný ceny a bylo to tuším někde okolo Bolky - šlo o kusy, co neprošly kvalitativní kontrolou - malý škrábanečky, stekliny laku apod... někde to tu na fóru je a pár lidí tam nakupuvalo ;)

Vloženo

Jo tam jsem volal taky a dokonce jsem tam i byl. To byl totiž právě zaměstnanec od té firmy co je dělá a kšeftoval tam s nima za ty ceny pro zaměstnance. Jinak oficialně tam žádný takovýdle neprošlý kontrolou neprodávají :( takže jsem ostrouhal.

Vloženo

Mates XIV:

ten vejfuck by chtel dat opravdu o kousek niz, nejen teplo ti bude nicit naraznik, ale i samotna koncovka, jak bude mlatit o naraznicek ;)

Vloženo

ja prave ten svuj šmejd mel az na doraz a odrbanej jak naraznik, tak i koncovka.

Vejfuck jsem pak radeji poslal vic k zemi a pohoda klidek :)-_-

Vloženo

poplasne zpravy se siri rychlosti kuloveho blesku :D

ja mel ten slepej šunt, a i on byl po delsi ceste pekne rozehratej, tak jsem radeji snizil (vejfuck) ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...