Martinoslav Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Vitto: Ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 24. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 týýýý jo..docela se to rozjelo ta diskuze... a to je jen koncovka vyfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Souhlas, RSova ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeez a to mam na aute fabkovou sem zapomnel dodat to je dobry a ja zas na fabce oktavkovou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 tak jsem se včera pokoušel troku zvětšit mezeru mezi nárazníke a koncovkou a nedaří se. Pak to dopadne tak, že kouká moc ven a to se mi nelíbí. Asi trošku prověsim výfuk. Dělali ste to někdy někdo. Jestli stačí jen to jedno oko nebo musím obě. Ještě musím vykoumat jak to udělám. Kdyby byl nějaký nápad tak se o něj prodělte. Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Hmm koukam, že asi nikdo nic neví. Tak si budu muset poradit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukastop Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 caute uz dost dlho mam dilemu aku koncovku si vybrat. poradte, ktora je naj.. je jedno ci je navarovacia alebo srobovacia nie? a este jedna aku dlzku koncovky pri navarovacich 260,300 alebo 400 mm diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 tady z tech bych bral bez vahani tu spodni vpravo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to lukastop: jj taky souhlasim s amoghem..je podobna co ma RS..ale budes muset rezat naraznik ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 řezat....to záleží jakou tam dá propojku, jelikož to vypadá že spona je hned za koncovkou a na výfuk to určitě nedosáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukastop Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 s tym som pocital. dam si to spravit do servisu vzhladom na to ze auto ma 2 tyzdne tak aby som nieco nepokaslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Jsem sehnal naraznik zadni RS. Tak zatim je tam jen koncovka. Brzo to ale asi vymenim za ladak. Hned jak to bude moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 kdyz chceš dát i orogonal koncovku RS musis uriznout to ohnuti na vyfuku. Pak upravit naraznik nebo tam dat i RS nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím,já mám koncovku od milotecu a je hodně podobná té origo RS,akorát má jenom jednu díru ...ukázal bych foto,ale nějak mně to nejde připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak tady je foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet Dnes jsem videl ve Skodovce uplne stejnou Rs koncovku na 1,2htp,1,4 za 800,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet Dnes jsem videl ve Skodovce uplne stejnou Rs koncovku na 1,2htp,1,4 za 800,-. Tak to mas stastie ale unas stoji tolko ale aj tak by som chcel by som ju vidiet za 800 KC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 (editace) Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet Dnes jsem videl ve Skodovce uplne stejnou Rs koncovku na 1,2htp,1,4 za 800,-. Tak to mas stastie ale unas stoji tolko ale aj tak by som chcel by som ju vidiet za 800 KC co bys chtěl vidět?? , já ji kdysy taky kupoval mám dojem za 850,-(je to uplně stejná jako na RS akorát má jeden přívod-na jednu rouru ) Editováno: 21. Září 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tydle RS koncovky existuji na skoro vsechny varianty ja ji mel na 1,2 taky ma jeno jednu diru. Ale musis uriznout to ohnuti co ma original vyfuk jinak to tam nepridelas. Kdyz uz budu rezat tak cely nekdy zarok tam prdnu poradnej ladak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak tady je foto... Jak to máš přidělaný. Nemohl bys dodat fotku zespoda případně detail spony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tydle RS koncovky existuji na skoro vsechny varianty ja ji mel na 1,2 taky ma jeno jednu diru. Ale musis uriznout to ohnuti co ma original vyfuk jinak to tam nepridelas. Kdyz uz budu rezat tak cely nekdy zarok tam prdnu poradnej ladak. no jasně!, dyť to tu už bylo řečeno několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 sel bych do toho D :-) je pekna a pripomina mi to RSackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 to lukyn: jo me by to taky zajimalo jak to mas prichycene B)a kde jsi sehnal to oramovani kolem te koncovky?myslim ten plast nad koncovkou.Z fotky to vypada ze nemas RS narazniky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 (editace) to lukyn: jo me by to taky zajimalo jak to mas prichycene B)a kde jsi sehnal to oramovani kolem te koncovky?myslim ten plast nad koncovkou.Z fotky to vypada ze nemas RS narazniky diky nekde sem videl na netu ze to davaj ke koncovce kdzy ji koupis,RS http://www.spoilercentrum.cz/shop/skoda/fa...rs-look-331_01# ale nic nepisou z eby si dostal ten okraj ale nekde sem to fakt cet Editováno: 21. Září 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 tak asi by to tam chtelo zavolat a domluvit se jestli je to k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 tak asi by to tam chtelo zavolat a domluvit se jestli je to k tomu tam brnkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.