Host V/// RS Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No je to tam trošku na těsno s nárazníkem to zatím nic nedělá uvidíme časem. Ale dík za postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 24. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ja myslim ze to s tim horkym vyfukem nebude tak hrozne ale nevypada to spatne...jako RS to neni ale jak uz tady kdosi psal lepsi nez jen ta nahrazka...asi ji objednam taky,jina moznost mi nezbyva kdyz nechci nic rezat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 No já bych šel do RS nárazníku to je přehozený raz dva. Ale nechápu proč za něj chtějí takový prachy. Přední se dá sehnat za 1200 a zadní 3500? Tedle rozdíl mi nejak neštimuje. Kdybyste věděli o nějakym levnějšim tak napište. Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 24. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 jj tak to s tebou naprostou souhlasim..taky jsem se o to zajimal a nebylo mi jasne proc ceny tech narazniku jsou tak odlisne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 A kde berete ty ceny, kluci? Kde se da sehnat predni za 1.200?? Ve skodovce stoji predni 4.500 bez laku a zadni 3.500 bez laku. Neofiko sezenes predni za 3.500 s lakem a zadni za 2.500 s lakem. Kdyz budes mit stesti, tak i za min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 No ja jsem škodovák a tydle ceny jsou ze škodovácký prodejny. Ale s tim zadnim je to špatny. Zkoušel jsem přímo výrobce a tam me vyhnali, že neprodávají. Leda sehnat někoho kdo tam dělá. Zaměstnanci to mají levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 kdysi někdo nabízel RS převleky za směšný ceny a bylo to tuším někde okolo Bolky - šlo o kusy, co neprošly kvalitativní kontrolou - malý škrábanečky, stekliny laku apod... někde to tu na fóru je a pár lidí tam nakupuvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Jo tam jsem volal taky a dokonce jsem tam i byl. To byl totiž právě zaměstnanec od té firmy co je dělá a kšeftoval tam s nima za ty ceny pro zaměstnance. Jinak oficialně tam žádný takovýdle neprošlý kontrolou neprodávají takže jsem ostrouhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ... dej tam pořádnou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 no mě se koncovky na Fábii moc nelíbí, ani origo na RS, jedna z mála, která je cool má Amogh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 oooo dekuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Mates XIV: ten vejfuck by chtel dat opravdu o kousek niz, nejen teplo ti bude nicit naraznik, ale i samotna koncovka, jak bude mlatit o naraznicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ja bych to nevidel zas tak horky mam koncovku k narazniku skoro nadoraz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ja prave ten svuj šmejd mel az na doraz a odrbanej jak naraznik, tak i koncovka. Vejfuck jsem pak radeji poslal vic k zemi a pohoda klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 pohoda klídek bobíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ale pane Karlíček na Žižkově by jse uz mel mit zbozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ano dekuji jiz vim :-)) k tematu, no zatim mam naraznik ok tak uvidime co dal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 poplasne zpravy se siri rychlosti kuloveho blesku ja mel ten slepej šunt, a i on byl po delsi ceste pekne rozehratej, tak jsem radeji snizil (vejfuck) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ... dej tam pořádnou ... No jo todle je padára. Ale to už není jen o jedný sponě ro přidělám na vejfuk. Ale mit tu možnost jdu taky do duplexe. To máš od Remusa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 tohle vypada JAKO JASNEJ LAYTING NE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ja mam rsovou i na octavce a sem maximalne spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Souhlas, RSova ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 tohle vypada JAKO JASNEJ LAYTING NE? ...jasně Laityng... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Souhlas, RSova ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeez a to mam na aute fabkovou sem zapomnel dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.