Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet <_<

No je to tam trošku na těsno s nárazníkem to zatím nic nedělá uvidíme časem. Ale dík za postřeh.

• Autor

ja myslim ze to s tim horkym vyfukem nebude tak hrozne B) ale nevypada to spatne...jako RS to neni ale jak uz tady kdosi psal lepsi nez jen ta nahrazka...asi ji objednam taky,jina moznost mi nezbyva :disgust: kdyz nechci nic rezat..

No já bych šel do RS nárazníku to je přehozený raz dva. Ale nechápu proč za něj chtějí takový prachy. Přední se dá sehnat za 1200 a zadní 3500? Tedle rozdíl mi nejak neštimuje. Kdybyste věděli o nějakym levnějšim tak napište.

Mates

• Autor

jj tak to s tebou naprostou souhlasim..taky jsem se o to zajimal a nebylo mi jasne proc ceny tech narazniku jsou tak odlisne... :unsure:

A kde berete ty ceny, kluci? Kde se da sehnat predni za 1.200?? Ve skodovce stoji predni 4.500 bez laku a zadni 3.500 bez laku. Neofiko sezenes predni za 3.500 s lakem a zadni za 2.500 s lakem. Kdyz budes mit stesti, tak i za min.

No ja jsem škodovák a tydle ceny jsou ze škodovácký prodejny. Ale s tim zadnim je to špatny. Zkoušel jsem přímo výrobce a tam me vyhnali, že neprodávají. Leda sehnat někoho kdo tam dělá. Zaměstnanci to mají levnější.

kdysi někdo nabízel RS převleky za směšný ceny a bylo to tuším někde okolo Bolky - šlo o kusy, co neprošly kvalitativní kontrolou - malý škrábanečky, stekliny laku apod... někde to tu na fóru je a pár lidí tam nakupuvalo ;)

Jo tam jsem volal taky a dokonce jsem tam i byl. To byl totiž právě zaměstnanec od té firmy co je dělá a kšeftoval tam s nima za ty ceny pro zaměstnance. Jinak oficialně tam žádný takovýdle neprošlý kontrolou neprodávají :( takže jsem ostrouhal.

no mě se koncovky na Fábii moc nelíbí, ani origo na RS, jedna z mála, která je cool má Amogh.

oooo dekuji :-)

Mates XIV:

ten vejfuck by chtel dat opravdu o kousek niz, nejen teplo ti bude nicit naraznik, ale i samotna koncovka, jak bude mlatit o naraznicek ;)

ja bych to nevidel zas tak horky

mam koncovku k narazniku skoro nadoraz :-)

ja prave ten svuj šmejd mel az na doraz a odrbanej jak naraznik, tak i koncovka.

Vejfuck jsem pak radeji poslal vic k zemi a pohoda klidek :)-_-

pohoda klídek bobíček

ale pane Karlíček :D

na Žižkově by jse uz mel mit zbozi ;)

ano dekuji jiz vim :-))

k tematu, no zatim mam naraznik ok tak uvidime co dal :-)

poplasne zpravy se siri rychlosti kuloveho blesku :D

ja mel ten slepej šunt, a i on byl po delsi ceste pekne rozehratej, tak jsem radeji snizil (vejfuck) ;)

... dej tam pořádnou ...

:specool:

No jo todle je padára. Ale to už není jen o jedný sponě ro přidělám na vejfuk. Ale mit tu možnost jdu taky do duplexe. To máš od Remusa?

tohle vypada JAKO JASNEJ LAYTING NE?

ja mam rsovou i na octavce a sem maximalne spokojenej

Souhlas, RSova ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeez ;):punk:

tohle vypada JAKO JASNEJ LAYTING NE?

...jasně Laityng...

Souhlas, RSova ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeez ;):punk:

a to mam na aute fabkovou sem zapomnel dodat ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.