Srpen 23, 200619 r Klaca tak opytal som sa preto lebo unas stoji koncovka rs na fabiu 1850 sk a to je riadna palka tak preto sa pytam ci bude to sediet
Srpen 23, 200619 r No je to tam trošku na těsno s nárazníkem to zatím nic nedělá uvidíme časem. Ale dík za postřeh.
Srpen 24, 200619 r Autor ja myslim ze to s tim horkym vyfukem nebude tak hrozne ale nevypada to spatne...jako RS to neni ale jak uz tady kdosi psal lepsi nez jen ta nahrazka...asi ji objednam taky,jina moznost mi nezbyva kdyz nechci nic rezat..
Srpen 24, 200619 r No já bych šel do RS nárazníku to je přehozený raz dva. Ale nechápu proč za něj chtějí takový prachy. Přední se dá sehnat za 1200 a zadní 3500? Tedle rozdíl mi nejak neštimuje. Kdybyste věděli o nějakym levnějšim tak napište. Mates
Srpen 24, 200619 r Autor jj tak to s tebou naprostou souhlasim..taky jsem se o to zajimal a nebylo mi jasne proc ceny tech narazniku jsou tak odlisne...
Srpen 24, 200619 r A kde berete ty ceny, kluci? Kde se da sehnat predni za 1.200?? Ve skodovce stoji predni 4.500 bez laku a zadni 3.500 bez laku. Neofiko sezenes predni za 3.500 s lakem a zadni za 2.500 s lakem. Kdyz budes mit stesti, tak i za min.
Srpen 24, 200619 r No ja jsem škodovák a tydle ceny jsou ze škodovácký prodejny. Ale s tim zadnim je to špatny. Zkoušel jsem přímo výrobce a tam me vyhnali, že neprodávají. Leda sehnat někoho kdo tam dělá. Zaměstnanci to mají levnější.
Srpen 24, 200619 r kdysi někdo nabízel RS převleky za směšný ceny a bylo to tuším někde okolo Bolky - šlo o kusy, co neprošly kvalitativní kontrolou - malý škrábanečky, stekliny laku apod... někde to tu na fóru je a pár lidí tam nakupuvalo
Srpen 24, 200619 r Jo tam jsem volal taky a dokonce jsem tam i byl. To byl totiž právě zaměstnanec od té firmy co je dělá a kšeftoval tam s nima za ty ceny pro zaměstnance. Jinak oficialně tam žádný takovýdle neprošlý kontrolou neprodávají takže jsem ostrouhal.
Srpen 24, 200619 r no mě se koncovky na Fábii moc nelíbí, ani origo na RS, jedna z mála, která je cool má Amogh.
Srpen 24, 200619 r Mates XIV: ten vejfuck by chtel dat opravdu o kousek niz, nejen teplo ti bude nicit naraznik, ale i samotna koncovka, jak bude mlatit o naraznicek
Srpen 24, 200619 r ja prave ten svuj šmejd mel az na doraz a odrbanej jak naraznik, tak i koncovka. Vejfuck jsem pak radeji poslal vic k zemi a pohoda klidek
Srpen 24, 200619 r poplasne zpravy se siri rychlosti kuloveho blesku ja mel ten slepej šunt, a i on byl po delsi ceste pekne rozehratej, tak jsem radeji snizil (vejfuck)
Srpen 24, 200619 r ... dej tam pořádnou ... No jo todle je padára. Ale to už není jen o jedný sponě ro přidělám na vejfuk. Ale mit tu možnost jdu taky do duplexe. To máš od Remusa?
Srpen 24, 200619 r Souhlas, RSova ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeez a to mam na aute fabkovou sem zapomnel dodat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.