pajko Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Caute, poradite mi niekto ako vyriesit aby mi tie uchyty kobercekov co sa srobuju do podlahy drzali? vzdy ked idem vybrat kobercek tak to vytiahnem aj s tym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 zalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 a cim? ak do diery do podlahy natlacim lepidlo nestece mi niekam do tych textilii co tam su? ako tam ten cudlik standardne drzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 kobereček trochu posunout a znova zašroubovat co to jde. Mně odchází spíš ty oka v kobercích, ty úchyty kupodivu celkem drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.