Publikováno Leden 9, 201312 r Ahoj, nerad bych zbytečně zakládal opakující se téma, ale nenašel jsem nic, co by se týkalo mého problému, tak tedy: Když zapnu zadní mlhovku, tak se mi normálně rozsvítí, ale svítí odhadem nějakých 10 min a pak mi počítač hodí chybovou hlášku, že je potřeba vyměnit žárovku a mlhovka zhasne. Dokud nevytáhnu klíč ze zapalování, tak prostě nesvítí (ani když vypnu zapalovaní a hned ho zase zapnu). Až po chvilce odstání se mlhovka zse rozsvítí...no a pak zas 10 min atd atd. Čím by to mohlo být? Edit: jedná se o OII, 1,9 TDI, 2/2007. Upraveno Leden 10, 201312 r od radeck11
Leden 9, 201312 r To ti přestává svítit na motorce nebo na parníku. Nějak jsem to z tvého dotazu nezjistil. Zkus napsat nějaké lepší informace. Upraveno Leden 9, 201312 r od žralok
Leden 10, 201312 r Autor Tažné tam mám...jak bych teda auto přiměl k tomu, aby si to přestalo myslet? Upraveno Leden 10, 201312 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!!
Leden 10, 201312 r Máš nasazenou kouli? Jestli to jde tak ji sundej a jezdi bez ní, když nic netaháš. A jestli ji nemáš nasazenou tak zkontrolovat el.instalaci.
Leden 10, 201312 r Autor To jo, ale kde by ten problém v elektroinstalaci mohl být? Není tam někde nějaká rozvodová krabička nebo něco co by se mohlo třeba přehřát po těch cca 10 minutách? Jinak jezdím bez koule právě...
Leden 10, 201312 r Já mám sice superba ale krabičku od tažného mám na levé straně v kufru pod tapecem. Tak se tam podívej.
Leden 11, 201312 r Tohle dělali "neznačkový" redukce z 13i kolíku na 7 kolík nebo opačně. A nebo i vobyčejněj bordel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.