Přejít na obsah

Přední maska se znakem.


Crewe

Doporučené příspěvky

Zdravím jsem tu nový. Hledal jsem celou věčnost a nikde jsem to nenašel, takže moje poslední možnost je, zeptat se vás, profíků, jestli byste mi neuměli poradit.

Sháním přední masku (úplně stejnou jako je na fotce). - Vč. znaku.

Případně mi poraďte, jak to udělali, jelikož si chci udělat něco podobného. Je to na Oct. II RS - s faceliftem. = stejná jako na fotce.

- Pak mě ještě napadlo, jestli to třeba nedělali fólií, ale to by se mohlo sloupávat od kamínků apod. Předem vřele děkuji za odpovědi. :-)

post-80960-0-31908600-1357804364_thumb.p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK. Děkuju moc, nejspíš to nechám na nějaké lakýrnické firmě.

- Chtěl jsem se ještě zeptat, zdali je tady někde návod na sundání toho chromovýho držáku na přední masce, včetně znaku oktávia. (Chtěl bych si ho podsvítit. Led kroužek už mám doma), akorát vůbec nevím, jak se do toho dostat. Byl bych vděčnej, díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- No myslím, jestli tady není návod na sundání přední masky. (To, na obrázku, co jsem sem postoval) - Akorát v základu je to stříbrné. Snad už jsem to teď napsal srozumitelnějc. - Nikdy jsem se v oktávii nehrabal, takže jsem úplný amatér. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten rámeček do laku dej ale opravdu někomu kdo to udělá pořádně, ten chrom musí dolů! Já si to dělal sám (u před FL), známýmu to dělaly v lakovně a už se mu to loupe. Jde to udělat i tou fólií ale to trpí víc od kamínků, i lak tím samozřejmě trpí ale po dvou letech u mě zatím dobrý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu nemusí, ale není třeba ho ani zdrsňovat. Když se perfektně odmastí, nebo naleptá např. louhem, pak základovku, dřív jsme používali Primer, už ani nevím jestli se ještě vyrábí, pak lak a bude to držet. Když je chrom na plastu vezme se kyselina chlorovodíková (solná), drobet 30% kysličníku (poměr podle toho jak chceme rychlou reakci) a chrom je fuč během chvilky. Plast už si dneska nastříká kde kdo doma, stojí to vše pár kaček a když se dodrží jednoduchej postup tak to drží.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Takže jsem dostal zpět přední masku s tím, že se do toho nechtěli pouštět (zbavování chromu a ani lakovat), že mi ho prý i zničili (Dali mi kompletně nový). - Takže jsem se rozhodl, že si chrom dám dolů sám. Jak psal "šulda", koupil jsem si kys. chlorovodíkovou a 30% kysličník s tím, že si dám chrom dál. Nastal další problém: Nikdo mi to nechce ani nalakovat. Sám si moc nevěřím, že bych to dal do nějaké pěkné podoby. Jak mám pokračovat? Mám to zkusit sám, nebo dál hledat odvážného lakýrníka? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to je za borce? Ale takový se holt najdou, soused na Fabce po tejdnu loupačka, taky mu to dělal mizernej lakýra, přímo na chrom, ale i to se dá jak psal kadlec. Dobrej lakýra to udělá levou zadní. Já si to dělal sám, na novou nepotlučenou od kamínků stačí základ na plasty, barvu a na ní bezbarvej lak, vše sprej. V dobrým obchodě ti vše naservírujou i s radama. Návod jak stříknout plast najde strejda google. Důležitý je to mít kde udělat a Leninovo - odmastit, odmastit a odmastit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar. Nakonec jsem se rozhodl pro fólii. Známej mi udělal cenu, takže mě to vyšlo mnohem levnějc než ty chemikálnie na oddělání chromu. - Když to nebude držet (říkal mi, že by to mohlo držet lépe než lak), tak to udělám, tak jak bych měl. Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...