sjakub Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Nepovažuji se za zkušeného, ale pokud máš nádrž na dva měsíce, pak toho moc nenajezdíš (spíš hodně málo) a pak tedy bude méně trpět benzín. Přidej kultivovanost atd. (podstatné stejně je, co ti vyhovuje svým charakterem). A pokud chceš "sportovat", nekupuj si Octávku Za peníze, které chceš dát do auta, můžeš mít v případě Octavie roční zánovní vůz bez starostí plynoucích z nájezdu a delší záruku pro sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Asi bych bral benzín - při tom nájezdu .I když u TSi taky chvíli trvá než se ohřeje a krátké pojížďky mu taky asi moc neprospějí. Na tohle je nejlepší si někde vyzkoušet oba druhy pohonu.Tady je to s doporučením těžké.Naftaři fandí naftě a benzíňáci benzinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 (editace) Viděl bych to na rozdělení těch, kteří ví proč naftu, těch kteří ví, proč benzín a těch, co neví a odsuzují celkově opak V mém případě jsem pro benzín, ale pokud bych lítal po dálnici dlouhé trasy 130 km/h+, pak jsem pro naftu v automatu a druhou pořídím třeba MX5. Crewe, sepiš si proč ano a proč ne u každé volby a porovnej to s tím, jaký je "profil" tvého ježdění (km, rychlost, město, mimo město...) a s čím se ti lépe jezdí. V některých věcech si musíš poradit pouze sám Editováno: 8. Únor 2013, autor: sjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Naftu mám protože jezdím většinou delší cesty. Na blbnutí, nějakýho menšího sportáka(ne octavii v RS) jasně benzín. Pokud bych jezdil po městě a nalítal týdně 20km, tak určitě šáhnu po benálu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 9. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Koukám, že se to tady rozjelo dost. Nevím, jestli jsem to psal, ale už jsem se rozhodl, ba dokonce už si pro to i jel :-) - Vzal jsem benzín. Jelikož se musím pořádně spřátelit s benálem (nikdy sem benál neměl), takže to chce ještě čas. Spotřeba: (půjde to ještě dolů, až to vychytám...) Prostě benzín jsem kupoval z důvodu, že jsem začal jezdit jen a pouze po městě, tudíž ohřev je bomba, tichost, celková zkultivovanost motoru. Kombinovaná 7.5L - Když nikam nespěchám a jedu podle předpisů (Asi 5km město, 10-15km mimo město (to stejný i zpět) Město - 10.5 - Míň to ještě neumím stáhnout. (Myslím, že na 9,5 se dostanu v klidu) - Klidná jízda podle předpisů Když spěchám ve městě - Prudký rozjezdy, trošku ostřejší zatáčky, podřazování do zatáček. Bere si to těch 12. V létě ve městě budu jezdit autem ještě míň. - Zase se to nahradí větší dálkou (max. 150km) (1/2x týdně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Crewe všechno je jednou poprvé... Tak hlavně ať Tě Octa nezklame ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Doufám, že ne a bude šlapat jako 1,9 TDI 77Kw. Bral jsem jí hlavně protože je ještě v záruce - Taky jsem záruky hned využil a dal ji do servisu se vším, co se mi nelíbilo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jestli se Ti chce ,udělej si vlastní post ve Vašich Octaviích -nějaký foto a tak. Určitě tady taky bude více lidí zajímat ,jak jsi dopadl s reklamacemi v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 O tom vlastním postu jsem přemýšlel, ale nemám na to moc času. Tak uvidíme. Jinak fotku auta si dám do avataru (aspoň) - Všechny reklamace mi bez problému uznali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Můžu vědět jen pro zajímavost, co jsi reklamoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Celej Kolumbus - (Občas to blblo), zadní popelníček, potom nějaký jemný reznutí a praskání laku ze spoda kufru (u křídla) atd.. Bylo toho docela dost. Ale spíš takovýhle drobnosti, hlavní byl ten columbus. Editováno: 10. Únor 2013, autor: Crewe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Já jen, že mám taky nově starší RS, tak na co si dát pozor, také mám ještě záruku a zatím sem právě na nic nepřišel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 11. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 No hlavne si projed columbus. - vsechny funkce. Potom to reznuti a praskani laku pod kridlem. - jakoby ze vnitr kufru. - proste ty zaruky vyuzit a dat tam uplne vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Colombuse nemám, mám Bolero a vše jede......na to reznutí se podívám, díky za tip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 OK. Když na něco přijdu, tak ti napíšu SZ, nebo sem :-) Oprava ohledně spokojeností se servisem: Už je problém s kompletní výměnou kolumbusu.... - Byl podán návrh přímo na škodovku, jelikož prej takhle drahý věci sami nemůžou uznávat. - Takže dále čekám. Auto jsem si vzal, aspoň mezitím vyměním značky, nechám si podsvítit ledkama nohy, nechám přebarvit přední masku a nakoupím věci na MF volant.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.