jirkaK Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 vzhledem k tomu, že se RS s DSG nedělá, tak asi těžko. Automat ke sportovně laděnýmu autu moc nepatří, tak asi ani takový doplňky nikdo nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co taková M5 v automatu? na tu jsi džordži zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ani nezapomněl, těch aut by se našlo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 vzhledem k tomu, že se RS s DSG nedělá, tak asi těžko. Automat ke sportovně laděnýmu autu moc nepatří, tak asi ani takový doplňky nikdo nedělá. A co nova Audi TT s tiptronicem ta ma jen dva pedaly a vypadaji jak ty z RS...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tady jsou normalni, vypadaji stejne jak na Skodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A automat mozna by to slo na Octavku.... chce se zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Vsadím se, že pasujou, já měl na starý taky z TT a pasovaly, vařej to v jednom kotli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jenom pro ukázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 foto1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 foto2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 foto3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) No vlastně mi zbyl ještě ze starý ta část na odkládání levý nohy, ale nepřišel jsem na to jak to tam přidělat.Neví to někdo ? Editováno: 15. Únor 2007, autor: Willis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 foto1 Romane, rozsirujes sortiment?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já je nechci ukázat, já je chci mít !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já je nechci ukázat, já je chci mít !!! Jiriku kolik veci ti chybi, aby z toho tveho auta byla RS?? Hadam, ze uz asi jen motor . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 no naopak, motor nic nepotřebuje. Ten už parametry RS má a dokonce i víc (vím, vím, ereso má jiný vstřikovače, ale jinak tam těch změn tolik není). Ale ještě mi chybí prahový lišty, pedály a přístrojovka. Všechno je snadno dostupný, ale nevím, jestli se na to už nevykašlu. Z venku to bude kompletní. 18" funglový kola jsou už nachystaný v garáži spolu s předním nárazníkem, tak jen čekám na jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 no naopak, motor nic nepotřebuje. Ten už parametry RS má a dokonce i víc (vím, vím, ereso má jiný vstřikovače, ale jinak tam těch změn tolik není). Ale ještě mi chybí prahový lišty, pedály a přístrojovka. Všechno je snadno dostupný, ale nevím, jestli se na to už nevykašlu. Z venku to bude kompletní. 18" funglový kola jsou už nachystaný v garáži spolu s předním nárazníkem, tak jen čekám na jaro. Takze tys to po zaruce chipnul?? A na kolik?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 houby po záruce. Mám to asi od 5 000 km. A kolik ? Nevím, ale asi hodně. Pojedu už snad konečně na brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 houby po záruce. Mám to asi od 5 000 km. A kolik ? Nevím, ale asi hodně. Pojedu už snad konečně na brzdu. Asi se mi zda, ze si se drive nepochvalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 to se mi spíš zdá, že tys nepozorně četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 foto1 Romane, rozsirujes sortiment?? H. možná vím kde je dělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 a jéje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 a nějaký cenový info, kdybysme je chtěli by bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 foto1 Romane, rozsirujes sortiment?? H. možná vím kde je dělaj. Tak nabidni cenu nebo kontakt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 myslim, ze nic nebude, zase se to nějak zahrálo do outu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.