anthelmos Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 pánově prosím o radu, mám rozkuchaný volant a nejde mi odpojit konektor ve volantu. nechci ho zničit. jak se to vyndává !!!!! prosím. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Kterej tam máš já to SupII ještě nerozdělával ale nebude tam určitě nic nestandartního hoť sem foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 už jsem to zadělal zpátky, nepodařilo se mi to rozpojit, asi jsou potřeba nějaký spešl přípravky na odjištění, jediný čeho jsem dosáhl je omrdlání konektoru ze všech stran. fotku jsem neudělal, zítra můžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Nakonec jsem zajel do servisu....za 10 minut to měli hotové :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.