Thoma5 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Čao lidi žádám vás o radu- superb mi přestal brzdit na volnoběh po sešlapnutí brzdového pedálu ,pedál stvrdne jak kdyby přestal fungovat posilovač při jízde vše funguje jak má pokud vyřadim a nechávám dojed a potřebuji brzdit tak pedál zas stvrdne po zařazeni zas brzdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Vezmi to někam, kde ti jsou schopni udělat test brzd na válcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Tady jsem si skoro 100% jistý dírou v podlakové haidci k posilovači. Na volnoběh to má menší podtlak a při vyšších otáčkách to fachčí. Zkotrolovat hadici k posilovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) Připojuji shodné stanovisko se "Sup1". Příznaky tomu plně nasvědčují, kdysi jsem měl obdobný problém a hadice k posilovači měla vcelku malou a poměrně obtížně idetifikovatelnou díru. Editováno: 24. leden 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abixx Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Jestli jsi to všechno zkontroloval a nic, tak jsem mel ten samej problém a byla to viveva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.