Publikováno Leden 17, 201312 r Zdravím, objevil jsem tento kousek http://www.audiocom.cz/tovarni-navigace/skoda/navigace-audiosources-as-8601-3g-edition-dvb-t-1180cz a zajímalo by mě jestli to někdo má a případně zkušenosti. Hlavně by mě zajímala podpora maxidotu, prodejce píše náhrada za DX a že funguje MF volant, ale v komentářích se dočtete že zobrazení na maxidot to umí jenom v Superbu II, což mi přijde jako blbost, když je to náhrada za navi do OI, FI a SI ...
Leden 25, 201312 r Zrovna tento model jsem si koupil, maxidot ti bohužel nepojede. Hraje dobře, ale postrádám dálkové ovládání.
Únor 6, 201312 r na maxidot žádný výstup na rádiu není. v diskuzích u tohoto rádia se to taky rozebíralo
Únor 7, 201312 r Zdravím, objevil jsem tento kousek http://www.audiocom....on-dvb-t-1180cz a zajímalo by mě jestli to někdo má a případně zkušenosti. Hlavně by mě zajímala podpora maxidotu, prodejce píše náhrada za DX a že funguje MF volant, ale v komentářích se dočtete že zobrazení na maxidot to umí jenom v Superbu II, což mi přijde jako blbost, když je to náhrada za navi do OI, FI a SI ... No, ono takhle: MF volant není Maxidot a že maxidot funguje až v Superb-u II se sice v diskuzi píše. Jenže se nepíše, že konkrétně tenhle model, ale PRODUKTY AUDIOSOURCES: "S produkty Audiosources lze propojit Maxi-DOT až v novějších vozech Superb II. od roku 2009.", a to je drobný rozdíl ve výkladu. Nicméně myslíš, že do toho má ještě v dnešní době cenu jít? Běží to na WM6, což je dneska mrtvý OS. Kvůliva navigaci a dalším aplikacím bych dneska šel do něčeho co jede na Androidu. Cokoliv na WM8, jestli vůbec dnes už je, si ještě bude muset počkat.
Únor 7, 201312 r Autor Tak to je pak jiná, no je to škoda. Existuje vůbec něco pro OI co by mumělo maxidot?
Únor 7, 201312 r Autor díky, to bych bez tebe nevěděl, ale hledám moderní náhradu Běží to na WM6, což je dneska mrtvý OS. to si dovolím nesouhlasit :-) WM6 mi nevadí, vypadá to hezky a dobře se pro to programuje, ale co mě napadlo, zabudovat místo rádia tablet s robotkem ...
Únor 7, 201312 r ...WM6 mi nevadí, vypadá to hezky a dobře se pro to programuje, ... Jak to myslíš? Já to myslím třeba tak, že dnes už na tento OS není žádná navigace. A jestli ano, pak už tak dva-tři roky neaktuální. Apropo toho tabletu s robotkem, existují a někdo to tu někde i odkazoval takové 2DIN rádia s robotkem. Myslím, že zadat do Googlu slovní spojení "Android 2DIN autoradio" by něco mohlo hodit. Třeba: http://www.alibaba.com/showroom/car-radio-2--din-android-gps.html
Únor 7, 201312 r Autor Já to myslím třeba tak, že dnes už na tento OS není žádná navigace. A jestli ano, pak už tak dva-tři roky neaktuální. no IGO je stále aktuální co jsem koukal celkem mi je jedno co to bude, ale já bych rád aby to fungovalo s maxikem, ten prázdný řádek nevypadá hezky a výrobce d-dotu to asi už nedělá a na maily nereaguje ...
Únor 8, 201312 r iGO - otázka zní: Jak dlouho? Maxidot - no tak to bude složitější. A zrovna tím dotazovaným, AUDIOSOURCES AS-8601 3G, si rovněž nepomůžeš. Za mně: WM6 určitě NE! Skončil vývoj, nebudou aplikace. WM8 - má ještě čas. Android - zatím nejvíc aplikací, mezi nimi spousta navigací.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.