Hankovec Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Zdravím, mam jistý problém s tím, že mi v autě nefunguje prvý blinkr když mám rozsvícený potkávačky. S parkovačkama jde normálně, stejně tak i když nesvítím vůbec jde normálně. Na palubce to vypadá tak, že když zapnu potkávačky / dálkáče a zkusim dát pravý blinkr, tak se jeho kontrolka jemně rozsvítí a po dobu zapnutí blinkru zůstane rozsvícená. Když přepnu na parkovačky / vypnu světla tak kontrolka bliká jako za normálního chodu. Kdyby někdo chtěl další info nebo případně věděl co bych s tím mohl dělat budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Něco podobného mi dělalo zapojení kostry vzádu u světel. Podívej se jestli to nemáš někde zoxidované nebo odpojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.