pet Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak už si opravdu nevím rady .Když vyjedu ze studenýn motorem ,tak fachčí jak hodinky.po zahřátí,začne střílet do výfuku.Diagnostika hlásí 166686-Válec 2 Zjištěno zapalování vynechává.16684-zjištěno vynechávání zapalování. Vyměnil jsem svíčky .Kabely na podzim dávané nové. Může to být modul zapalování?Jak to zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Deje sa ti to ked ides na benzin, plyn alebo to je uplne jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Je to stejné na plyn i na benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Modul to nebude, ten je rozdělen na dvě části a každá zapaluje dva válce, takže pokud ti zlobí 2 válec a byl by špatnej modul, zlobil i 3tí válec. Změř kompresy na tom válci. Tam možná bude chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Zdravím. Mám sice Fabku, ale počítám, že forum Oktávek více žije a že tu bude více zkušených uživatelů. Cukání motoru v nízkých otáčkách, blikání kontrolky emisí, po delším čase od startu motoru to přešlo do nouzového režimu. Když jsem si vyjel chyby, tak vynechání zapalování druhého, třetího a čtvrtého válce. Když jsem dal zobrazované hodnoty počtu výpadků zapalování, tak první tři válce měly furt nulu, u čtvrtého válce to okamžitě letělo nahoru. Dělá to na plyn i na benzín, svíčky originál NGK měněny před 25 tkm. Bude to spíše kabel nebo trafo? Dá se problém s kabelem spolehlivě odhalit změřením jeho odporu (dle DP má mí 4 až 6 kiloohmů)? Trafo se dá nějak zkontrolovat? Čtvrtý válec je nejdál od rozvodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Tak to byl zapalovací kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.