luke Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Pro ty co se rozhodujou pro koupi nové okty mám zajímavou informaci, koncem srpna/začátkem zaří se začne vyrábět akční model Octavia A5 Laurin & Klement, nevím ještě co bude za výbavu, ale předpokládám že to bude zase téměř maxi výbava, co se týče změn designu interiéru tak tam budou černé lakované lišty a střední clona také černá lakovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Vybavy vcetne cen jsem daval do diskuze na garaz.autorevue.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Přidávám nějaké fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Mooc pěknej obejvák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Neprakticky, ale moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ty bílá sedadla asi budou hned špinává teda pro normálního uživatele, nemyslím pro ty co tam budou v saku a kravatce. , ale i tak je to krásný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 to bude peknej mazlik sem zvedavej jesi se tu nejakej majitel L&K ukaže tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 to bude peknej mazlik sem zvedavej jesi se tu nejakej majitel L&K ukaže tady na foru myslim ze o luxusu neni pochyb, mit na to prachy du do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 (editace) to bude peknej mazlik sem zvedavej jesi se tu nejakej majitel L&K ukaže tady na foru myslim ze o luxusu neni pochyb, mit na to prachy du do toho ja bych do toho sel:D ale............. 1mit prachy 2bejt plnoletej A je moje ale bral bych i L&K OI Editováno: 12. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Ty bílá sedadla asi budou hned špinává teda pro normálního uživatele, nemyslím pro ty co tam budou v saku a kravatce. , ale i tak je to krásný. Zase to není tak hrozný když je to kůže, z tý to v pohodě dostaneš. Horší je když máš světlou látku jako já, to je horší. Proto to těd něchám přečalounit do kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 kodemi: trochu offtopic - proč jsi ukrad můj avatar, co používám na autorevue.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 George Couser:jaj ukrad? pujcil jesi vadi tak sry dam jiny stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Taky bych se toho nebál. Myslím, že by sme se měli rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jedna uz ted stoji v Kladne v Amondu. Hezky pokoukani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Teď jsem měl v rukou Svět motorů s animací faceliftu OII, co vy na to? Podle mě jen spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jakr: Můžeš tady hodit scan? Na webu tam nejde nic vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 večer z domu, stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 OK, stejně teď jedu do Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak se mi podařilo rozchodit jeden scaneršrot: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Dík. Škoda že ty texty nejdou přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak to až doma večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.