Přejít na obsah

CENTRAL

Slon

Doporučené příspěvky

lidi průser.

Zblnul mi central. Nechce se zamykat, když dám klič do polohy zamknuto tak mi to zamkne jenom troje dveře a to řidičove a obě zadni. Spolujezdec zůstává odemknuty a sefemod se nespustí. Maximalně jak dam klíč do polohy odemknuto a pak když to okamžitě zamknu tak se pozamyka všechno a spustí se i ten safemod. Vyndal se cely vehement se spolujestcových dveří a stejným způsobem dokážu spustit nebo nespustit ten safemod a to i bez toho centralu. Je to možné, muže být chyba v nějaké řídici jednotnce, jde to zjistit pomoci nejakého toho VAGu. Nebo nestalo se to někomu z vás? :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale že to jde zamknout a spustit ten safemod aj bez toho zámku. To by snad nemělo. Koupil sem ji od stryce a mu to pravě přes ty dveře vykradli. No a jaky teda mam shanět bude to nějak kecat s těma jednotkami? A koli tak stoji? ja tu elektriku v tom autě kapku nechápu.

Odkaz ke komentáři

Na ženy autě jde zámkem u řidiče skoro otáčet o 360%, jde pouze zamykat, odemykat musí přes spolujezdce. Je to od té doby, co se jí chtěl zřejmě někdo podívat do auta.

Tak že bych tipoval, že máš stejný problém, zničený - ukroucený zámek.

Osobně jsem se k tomu ještě nedostal, abych se na to podíval co s tím vůbec je. Myslíte že to půjde opravit, nebo se s tím nemám otravovat a rovnou sehnat "nový" zámek .. ???

Odkaz ke komentáři

Nazdar tak sem to rozebral a jsou tam 4 microspínače. Já mám v haji dva z nich. To že otočíš klíčem skoro o 360 dokola. znamená že má polámane ty vehementa co sou uvnitř. To bys měl rači sehnat ten zámek celý stejně jako já protože ty spínače nevím nevím jestli je seženu jen tak....

post-28-1156143519.jpg

Odkaz ke komentáři

Na ženy autě jde zámkem u řidiče skoro otáčet o 360%, jde pouze zamykat, odemykat musí přes spolujezdce. Je to od té doby, co se jí chtěl zřejmě někdo podívat do auta.

Tak že bych tipoval, že máš stejný problém, zničený - ukroucený zámek.

Osobně jsem se k tomu ještě nedostal, abych se na to podíval co s tím vůbec je. Myslíte že to půjde opravit, nebo se s tím nemám otravovat a rovnou sehnat "nový" zámek .. ???

druhá strana krytu. Taky ji asi nebudeš mít v celku.

post-28-1156143808.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Jel sem na dovču a v tom shonu jsem tu ani nenapsal že se mi to už podařilo odstranit. Koupil sem od takového podvodníka druhý zámek za 500 a přeletoval ty mikrospínače. A vše zas funguje jak má. Teraz se jen hrdě pustit do motáže alarmu... :disgust:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...