Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

lidi průser.

Zblnul mi central. Nechce se zamykat, když dám klič do polohy zamknuto tak mi to zamkne jenom troje dveře a to řidičove a obě zadni. Spolujezdec zůstává odemknuty a sefemod se nespustí. Maximalně jak dam klíč do polohy odemknuto a pak když to okamžitě zamknu tak se pozamyka všechno a spustí se i ten safemod. Vyndal se cely vehement se spolujestcových dveří a stejným způsobem dokážu spustit nebo nespustit ten safemod a to i bez toho centralu. Je to možné, muže být chyba v nějaké řídici jednotnce, jde to zjistit pomoci nejakého toho VAGu. Nebo nestalo se to někomu z vás? :(

Máš vadný zámek

• Autor

ale že to jde zamknout a spustit ten safemod aj bez toho zámku. To by snad nemělo. Koupil sem ji od stryce a mu to pravě přes ty dveře vykradli. No a jaky teda mam shanět bude to nějak kecat s těma jednotkami? A koli tak stoji? ja tu elektriku v tom autě kapku nechápu.

možná by to chtělo na VAG

odkud jsi VAG má kde kdo možná se někdo nabýdne

• Autor

Třinecko. :unsure:

Co Štranberk - Cosby ?

mu napiš jestli bude mít čas

• Autor

ono ja to tež typnul na ten zámek ale kapku mi je divné že to jde bez obav zamknout i bez toho. A to by asi nemělo.

Nemáte někdo takový zámek? :disgust:

Zámky mám.Po neděli.počítám st-čt bude volněji.klidně napiš na cosby@centrum.cz,,teď mám fofry

Na ženy autě jde zámkem u řidiče skoro otáčet o 360%, jde pouze zamykat, odemykat musí přes spolujezdce. Je to od té doby, co se jí chtěl zřejmě někdo podívat do auta.

Tak že bych tipoval, že máš stejný problém, zničený - ukroucený zámek.

Osobně jsem se k tomu ještě nedostal, abych se na to podíval co s tím vůbec je. Myslíte že to půjde opravit, nebo se s tím nemám otravovat a rovnou sehnat "nový" zámek .. ???

Pokud točíš a nic,je v háji jeden z mikrospínačů-Jsou celkem tři.Jeden pro signál otevření,druhý pro zamčení a třetí pro odemčení

• Autor

Nazdar tak sem to rozebral a jsou tam 4 microspínače. Já mám v haji dva z nich. To že otočíš klíčem skoro o 360 dokola. znamená že má polámane ty vehementa co sou uvnitř. To bys měl rači sehnat ten zámek celý stejně jako já protože ty spínače nevím nevím jestli je seženu jen tak....

post-28-1156143519.jpg

• Autor
Na ženy autě jde zámkem u řidiče skoro otáčet o 360%, jde pouze zamykat, odemykat musí přes spolujezdce. Je to od té doby, co se jí chtěl zřejmě někdo podívat do auta.

Tak že bych tipoval, že máš stejný problém, zničený - ukroucený zámek.

Osobně jsem se k tomu ještě nedostal, abych se na to podíval co s tím vůbec je. Myslíte že to půjde opravit, nebo se s tím nemám otravovat a rovnou sehnat "nový" zámek .. ???

druhá strana krytu. Taky ji asi nebudeš mít v celku.

post-28-1156143808.jpg

• 2 týdny později...
  • Autor

Jel sem na dovču a v tom shonu jsem tu ani nenapsal že se mi to už podařilo odstranit. Koupil sem od takového podvodníka druhý zámek za 500 a přeletoval ty mikrospínače. A vše zas funguje jak má. Teraz se jen hrdě pustit do motáže alarmu... :disgust:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.