Publikováno Leden 21, 201312 r Na všech face O2, lze nastavit, že při brždění svítí i dolní mlhová světla(to bez dalšího ovlivnění funkce ostatních světel). Na autě to vypadá opravdu pěkně.
Leden 21, 201312 r A pokud pojedu např. ve městě či z delšího kopce (někteří umělci stojí na brzdě stále) za autem na kterým to vypadá "pěkně" tak budu mít velikou radost, obzvlášť večer, prasečina a udělá si to jen bezohledný hňup, je dobré být viděn ale vše má svou hranici.
Leden 22, 201312 r Autor Intenzita světla je rovna brzdovému....dle mého to na autě vypadá pěkně, ale zase každý má jiný názor.
Leden 22, 201312 r To by možná bylo zajímavé, ale víc mě lákají dvě svítící mlhovky na FL. Bohužel to k Vám mám z ruky. Mám šanci jako ryzí amatér s VAGem?
Leden 23, 201312 r Pokud je intenzita stejná jako při normálním světle při brzdění, tak beru zpět ale tuplem nechápu význam. Když sem jel za jednou O II před FL tak to byl hnus fialovej jak to mlátilo do očí.
Leden 23, 201312 r to šulda: pokud nedáš jinou žárovku, tak to svítí stejně to milos_s: pokud s VAGem umíš, tak zprovozníš druhou mlhovku Upraveno Leden 23, 201312 r od kadlec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.