jtfcobra Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) Prostě radio se vypína samo od sebe, potom dělá také že radio ale vypne a je display( je uplně černý) a dokola restartuje Vyměnil jsem disk ale tím to není Editováno: 22. leden 2013, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Prostě radio se vypína samo od sebe, potom dělá také že radio ale vypne a je display( je uplně černý) a dokola restartuje Vyměnil jsem disk ale tím to není Nikdo neporadí?Co třeba gateway špatná nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 je to niečo takéto?? "RNS sa vypína, reštartuje s prípadným akustickým prejavom cvakaním / lupnutím do reproduktoru" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No nabíha je slyšet disk / dvd ... svíít podsvícení A najednou udělá vyp všeho a hasne ... cca po 5 s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 nemáš auto vyrobené v tomto období?? ...od 45.KT 2009 do 22. KT 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Nevim to uz je treti columbus co mam ty dva mi ukradly.... tak nevim -B 21.1.2011 je navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 tak to vidím,že ti neostane nič inšie,len zabehnúť do škodovky,aby ti skúsili prehrať software... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Auto je 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No kdyz najedu do servisniho menu pres vysunout + info + setup tak to najede a za cca 5s vypne navi natvrdo a najede zase znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Firmware bych mohl zkusit prehrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 za pokus to stojí...daj vedieť ako si dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 ok dam vedit zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Mel jsem podobny problem. V mem pripade to vyresil to update fw. Na druhou stranou, muj znamy mel uplne stejny problem jako ja a pomohla az vymena HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) Tak už nabehlo aspoň logo ...tak jsem zvědavý.. tak to nejde porad to pise Sofware download - source activated , search SWL a nic se nedeje prosim o radu... Editováno: 24. leden 2013, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremi Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 musíš přehrát software nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Zdravím Vás , máme tu podobný problém superb rns510 zaonu zapalování , rádiu se rozsvítí tlačítka je slyšet lupnutí a jako by načítání cd a vypne se , takto to udělá třikrát a zapne se ale na displeji porad svit SWL initialisation in progress...... please wait. máte prosím radu co zkusit , popřípadě kde vzít sw ? Děkuji moc Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 V 23. 1. 2013 na 20:52, libero napsal: je to niečo takéto?? "RNS sa vypína, reštartuje s prípadným akustickým prejavom cvakaním / lupnutím do reproduktoru" Tento problém mám teď ja řešil to už někdo ? Přijde mi to na nějaký špatný kontakt ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.