Publikováno Leden 22, 201312 r Prostě radio se vypína samo od sebe, potom dělá také že radio ale vypne a je display( je uplně černý) a dokola restartuje Vyměnil jsem disk ale tím to není Upraveno Leden 22, 201312 r od jtfcobra
Leden 23, 201312 r Autor Prostě radio se vypína samo od sebe, potom dělá také že radio ale vypne a je display( je uplně černý) a dokola restartuje Vyměnil jsem disk ale tím to není Nikdo neporadí?Co třeba gateway špatná nebo něco?
Leden 23, 201312 r je to niečo takéto?? "RNS sa vypína, reštartuje s prípadným akustickým prejavom cvakaním / lupnutím do reproduktoru"
Leden 23, 201312 r Autor No nabíha je slyšet disk / dvd ... svíít podsvícení A najednou udělá vyp všeho a hasne ... cca po 5 s...
Leden 23, 201312 r Autor Nevim to uz je treti columbus co mam ty dva mi ukradly.... tak nevim -B 21.1.2011 je navi
Leden 23, 201312 r tak to vidím,že ti neostane nič inšie,len zabehnúť do škodovky,aby ti skúsili prehrať software...
Leden 23, 201312 r Autor No kdyz najedu do servisniho menu pres vysunout + info + setup tak to najede a za cca 5s vypne navi natvrdo a najede zase znova
Leden 24, 201312 r Mel jsem podobny problem. V mem pripade to vyresil to update fw. Na druhou stranou, muj znamy mel uplne stejny problem jako ja a pomohla az vymena HDD.
Leden 24, 201312 r Autor Tak už nabehlo aspoň logo ...tak jsem zvědavý.. tak to nejde porad to pise Sofware download - source activated , search SWL a nic se nedeje prosim o radu... Upraveno Leden 24, 201312 r od jtfcobra
Listopad 23, 20213 r Zdravím Vás , máme tu podobný problém superb rns510 zaonu zapalování , rádiu se rozsvítí tlačítka je slyšet lupnutí a jako by načítání cd a vypne se , takto to udělá třikrát a zapne se ale na displeji porad svit SWL initialisation in progress...... please wait. máte prosím radu co zkusit , popřípadě kde vzít sw ? Děkuji moc Martin
Duben 15, 20223 r V 23. 1. 2013 na 20:52, libero napsal: je to niečo takéto?? "RNS sa vypína, reštartuje s prípadným akustickým prejavom cvakaním / lupnutím do reproduktoru" Tento problém mám teď ja řešil to už někdo ? Přijde mi to na nějaký špatný kontakt ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.