Airman64 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Žhaviče skus vytahnout a napojit extra na baterku takhle je mužeš skontrolovat :-) Jinak po nastartování v garáži taky citim divnej smrad ale nelze to přirovnat k nespalene nafty v avii nespalena nafta z avie smrdti tak ze te stipe v nose u supa to tak neni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Tak teď jsem zkusil jestli jde přes žhaviče šťáva, zkoušečku jsem dal na +pól baterky a postupně jsem se dotýkal všech (namontovaných) žhavičů. Kontrolka na zkoušečce se rozsvítila u všech. Ale nevím jestli je to spolehlivá metoda. Ještě jsem se zkusil projet až do uplného zahřátí motoru. A všechno v pohodě, voda O.K., olej na rysce, a z výfuku není cítit vůbec nic. Spotřeba na volnoběh 0,7l, spotřeba za jízdy 5,8. Takže to dělá jenom při nastartování za studena. Při startování zahřátého motoru taky v pohodě. Editováno: 22. Březen 2013, autor: tuareg1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.