Přejít na obsah

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pajáááda  :kol-147:  Čuzikovic rodina :)

Snad bude už krásné počasí, třeba i letní :) A nebudou se honit mračna ať se parádně posedí venku :) Jelikož to, co se děje teď venku a to je jaro je už šílenééé...

Bája

Vloženo

Nazdar kluci, nějak jsem tady dlouho nebyl. Jinak Jardo já budu sám a přijedu v sobotu a přespím do neděle. Už se nemůžu dočkat, snad se mi povede do srazu udělat na autě i nějaký upgrade :)

Vloženo

Tak si zrovna říkám, jestli sem Ace Ventura nedá nabídku možnosti nocování v iglů!? :w00t1: Vůbec bych se tomu nedivil, ale také jde o to, jestli chudák někde na tom severu přes ty velikonoční vánoce nezapad? Járo dej o sobě vědět, aby jsme případně sestavili záchranou expedici! :smich:  :gunners3:

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak si říkám, že to tady nějak spí a je tedy třeba trochu Járu-Ace Venturu pošťouchnout, aby udělal přehledný seznam a případně nějaké poznatky o té "hospodě Vidlák". Říkal jsem mu, aby se tam případně zastavil na zvědy, ale holt až pojede na sever. Jinak, co jsem já zjišťoval, tak by to mělo být dobré - no uvidíme, ale je fakt, že tam v okolí vychází "VIDLÁK" jako nejlepší volba!

Jinak Johane, mvůbec si nedělej starosti, pod stanem Tě nenecháme! :kol-84:  :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravííím ze slunečného Brna :)

Tak to vypadá, že v květnu na sraz nám bude počasí přát :) Květen má být celý krásně slunečný, tak snad tato předpověď vydrží a naleštěné Supy se budou blýskat na slunci :)

Už skoro za měsíc v Sedmihorkách  :gunners3:

Bája

Vloženo

jak jsem tak koukal na cestu na sraz tak jsem zjistil že nebudeme potřebovat vůbec dálniční známku.To je příjemné zjištění.Raději to jebnu do nafty než to dávat zlodějům z dopravy.

Vloženo

Aha tak to já měl na mysli ještě jinak.Koukal jsem na trasu Opava,Bruntál,Šumperk atd atd.Délka trasy cca 333km.Ale jasně že pokud bychom jeli houfně tak mi to je celkem fuk kudy.Už víš jestli vyrazíte taky ve čtvrtek?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...