Přejít na obsah

Jarní sraz "SEDMIHORKY", květen/červen 2013


ace ventura

  

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Restaurace "VIDLÁK" http://www.restauracevidlak.eu/ reservována na sobotu cca 12.30 hod.. Jinak to je asi okolo 7 kilásků od Sedmihorek, ale je tam u ní parking a pěšky se nechají navštívit okolní krásy! Proštudujte si to na jejich stránkách. Teď už jen to počasí (asi to nebude nic moc), ale co se dá dělat a pak tedy, aby byla alespoň ta bašta dobrá - no uvidíme. :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky fffšichni, Milane, kdy tak asi vyrazíš? Mluvil jsem s Davidem, ten vyráží z jihu okolo 7 hod. a počítá, že na úrovni Phy by měl být něco málo po 8 hod.. Nezávazně jsme si řekli, že se provoláme, resp. že mu zavolám až nám malá odjede t.j. něco málo po té 8 hod. a případně, že by jsme na sebe na nějaké pumpě případně počkali - ale je to nezávazné. Když by jsi se případně chtěl přidat, tak brnkni.  Holka nám může odjet přesně v 8.00 hod., ale také to může být i později. Prostě uvidíme a nebudeme nic hrotit.

 

Teď mi David psal smsku, že už má auto přesklené - v poledne si pro něj jde. Zítra se fffšichni uvidíme, jen ta zima mne pěkně štve!

 

Zatím Čau a opatrujte se Vy, kteří jste již v Sedmihorkách, aby jste nezmrzli - dejte vědět jak jste přečkali první chladnou noc?   :gunners3:  

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milane, jak jsem psal, není jisté kdy budu moci vyrazit, ale šteluj to tak, aby jsi tak cca 8:20 byl někde na úrovni Horních Počernic a pak volej u které první pumpy by jsi počkal, případně můžeš taky brnknout Davidovi - číslo Ti pošlu SZ. Ale rozhodně se nijak nevaž, když to budeme zvládat - dobře a když se nezadaří - nic se neděje!

 

Jinak s tou ostudou, to mi povídej, taky jezdím jak poslední vandrák :kol-131:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Doktorone, pozeptej se na recepci, případně v hospodě, měly by tam nyní být min. tři vozy, jedden křiklavě červený, pak jedna typická modrá metla a pak tmavě šedý. To jsou Ti, co tam jsou už od včera. Jinak dnes by měl dorazit Ace Ventura, ale ten určo přijede až večer a převážná část až zítra dopoledne! Mohli se jet někam podívat. "Pokud Ti půjde přijmout SZ, tak Ti posílám číslo na Víťu, ale z pochopitelných důvodů jen v SZ. Hodně štěstí a dej vědět jak jsi dopadl? Čau Karel

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím naší "SUPÍ BANDU" :kol-47:  Tak přesně v 11:10 hod. SEČ jsem už byl v garáži. Děkujeme všem účastníkům "zájezdu" za opět vydařený sraz, i když nám to letos hodně propršelo, ale podstata byla, že nálada byla dobrá! :kol-24: Myslím, že nebylo ani příliš připomínek k hospodě "Vidlák", i když "Bazalům"  se to nevyrovnalo, ale vcelku si myslím, že na tu bídu ohledně hospod v oblasti, to celkem šlo, nee? Pokud měl někdo vyloženě nespokojené připomínky, prosím o sdělení. Chtěl bych tomu majiteli případně mailem poděkovat, pokud budete souhlasit? Jsem v očekávání na Vaše fotky na které se těšíme!  Zatím se všichni mějte moooc fajn a zase na viděnou na podzimním srazu! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar bando,

tak i Brno hlásí šťastný návrat domů. Ještě jsme se stavili po cestě v Hořicích společně s Ostravaky pro trubičky takže jsou i zásoby :)

Jinak škoda toho počasí, takhle to vypadalo na velmi špatné podzimí počasí... Snad nám to teda podzim nahradí a bude parádní počasí.

 

Nicméně stálo to za to, nasmáli jsme se, pokecali jsme a udělali nějaké drobnosti na autech což je super :)

Moc se těšíme na příště.

 

Fotky budou co nejdříve dodány.

 

Kuba a Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už taky doma ikdyž už davno kolem 15hod, ale ještě s Vikym a Hanysem a jejich rodinou kafe unas na zahradě. Jinač super super akce odtoho mame i pojmenovane vozy ne a připominky Karle at si všeci nechaj ve svoji palicy no ne at už tak nebo onak za nas se Stankou prostě suber-b nemame co dodata doufame, že se opět setkame v hojne učasti a dobre naladě. Cůůůs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...