Přejít na obsah

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Restaurace "VIDLÁK" http://www.restauracevidlak.eu/ reservována na sobotu cca 12.30 hod.. Jinak to je asi okolo 7 kilásků od Sedmihorek, ale je tam u ní parking a pěšky se nechají navštívit okolní krásy! Proštudujte si to na jejich stránkách. Teď už jen to počasí (asi to nebude nic moc), ale co se dá dělat a pak tedy, aby byla alespoň ta bašta dobrá - no uvidíme. :gunners3:

Vloženo (editace)

Ahojky fffšichni, Milane, kdy tak asi vyrazíš? Mluvil jsem s Davidem, ten vyráží z jihu okolo 7 hod. a počítá, že na úrovni Phy by měl být něco málo po 8 hod.. Nezávazně jsme si řekli, že se provoláme, resp. že mu zavolám až nám malá odjede t.j. něco málo po té 8 hod. a případně, že by jsme na sebe na nějaké pumpě případně počkali - ale je to nezávazné. Když by jsi se případně chtěl přidat, tak brnkni.  Holka nám může odjet přesně v 8.00 hod., ale také to může být i později. Prostě uvidíme a nebudeme nic hrotit.

Teď mi David psal smsku, že už má auto přesklené - v poledne si pro něj jde. Zítra se fffšichni uvidíme, jen ta zima mne pěkně štve!

Zatím Čau a opatrujte se Vy, kteří jste již v Sedmihorkách, aby jste nezmrzli - dejte vědět jak jste přečkali první chladnou noc?   :gunners3:  

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

Milane, jak jsem psal, není jisté kdy budu moci vyrazit, ale šteluj to tak, aby jsi tak cca 8:20 byl někde na úrovni Horních Počernic a pak volej u které první pumpy by jsi počkal, případně můžeš taky brnknout Davidovi - číslo Ti pošlu SZ. Ale rozhodně se nijak nevaž, když to budeme zvládat - dobře a když se nezadaří - nic se neděje!

Jinak s tou ostudou, to mi povídej, taky jezdím jak poslední vandrák :kol-131:

Vloženo (editace)

Ahoj Doktorone, pozeptej se na recepci, případně v hospodě, měly by tam nyní být min. tři vozy, jedden křiklavě červený, pak jedna typická modrá metla a pak tmavě šedý. To jsou Ti, co tam jsou už od včera. Jinak dnes by měl dorazit Ace Ventura, ale ten určo přijede až večer a převážná část až zítra dopoledne! Mohli se jet někam podívat. "Pokud Ti půjde přijmout SZ, tak Ti posílám číslo na Víťu, ale z pochopitelných důvodů jen v SZ. Hodně štěstí a dej vědět jak jsi dopadl? Čau Karel

Vloženo (editace)

Předpokládám, že už jste v plné parádě, že i Ace Ventura už dorazil!? Tak to moc nepřežeňte, aby nás zítra měl kdo vítat :kol-131: Jinak přeji příjemnou :kol-99:  :band  -_-  :skoda: Čau zítra!

Vloženo

Taky sem vás moc rád poznal, jste super supí banda, škoda, že jsem mohl jen takhle debilně na krátko, ale zase aspoň něco než nic. Příště to snad vyjde líp, tak tam dneska moc nezmokněte. Zatim draci a drakyně.

Vloženo

Zdravím naší "SUPÍ BANDU" :kol-47:  Tak přesně v 11:10 hod. SEČ jsem už byl v garáži. Děkujeme všem účastníkům "zájezdu" za opět vydařený sraz, i když nám to letos hodně propršelo, ale podstata byla, že nálada byla dobrá! :kol-24: Myslím, že nebylo ani příliš připomínek k hospodě "Vidlák", i když "Bazalům"  se to nevyrovnalo, ale vcelku si myslím, že na tu bídu ohledně hospod v oblasti, to celkem šlo, nee? Pokud měl někdo vyloženě nespokojené připomínky, prosím o sdělení. Chtěl bych tomu majiteli případně mailem poděkovat, pokud budete souhlasit? Jsem v očekávání na Vaše fotky na které se těšíme!  Zatím se všichni mějte moooc fajn a zase na viděnou na podzimním srazu! :gunners3:

Vloženo

Nazdar bando,

tak i Brno hlásí šťastný návrat domů. Ještě jsme se stavili po cestě v Hořicích společně s Ostravaky pro trubičky takže jsou i zásoby :)

Jinak škoda toho počasí, takhle to vypadalo na velmi špatné podzimí počasí... Snad nám to teda podzim nahradí a bude parádní počasí.

Nicméně stálo to za to, nasmáli jsme se, pokecali jsme a udělali nějaké drobnosti na autech což je super :)

Moc se těšíme na příště.

Fotky budou co nejdříve dodány.

Kuba a Bája

Vloženo

Tak už taky doma ikdyž už davno kolem 15hod, ale ještě s Vikym a Hanysem a jejich rodinou kafe unas na zahradě. Jinač super super akce odtoho mame i pojmenovane vozy ne a připominky Karle at si všeci nechaj ve svoji palicy no ne at už tak nebo onak za nas se Stankou prostě suber-b nemame co dodata doufame, že se opět setkame v hojne učasti a dobre naladě. Cůůůs.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...