Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

26 členové hlasovali

1. 1. Jaký termín Vám vyhovuje?

• 25.-26.5.
      12
    • 1.-2.6
      0
    • 8.-9.6
      1
    • Beru kterýkoliv
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

škrtni nás - v práci mi nejsou schopni říci či bude volno nebo ne :-( popř přijedu pozdravit se stanem :-)

• Autor

OK, třeba ti to vyjde...

Airman64: zálohu zaplatím já, pak to na místě rozúčtujeme. Takže přijedeš taky už ve čtvrtek?

To Ace: ahoj,já pojedu,.....tak mě naopak připiš.......david

No ještě, aby jsi nejel! Máš povinnost předvést ten svůj novej kočár a nejen to! :gunners3:

Letime so+ne plati urcitě, ale muze se stat že bychom přiletěli už v patek možna už ve čvrtek, ale to by jsme dali vědět tak 14dni dopředu CUS.

Salute "gangsteři"  :kol-143: ....  Taky se přihlašuji na sraz, ale budeme  :kol-56:  s přítelkyní ve stanu  :kol-46: !!! 

:skoda:

Pajáááda  :kol-147:  Čuzikovic rodina :)

Snad bude už krásné počasí, třeba i letní :) A nebudou se honit mračna ať se parádně posedí venku :) Jelikož to, co se děje teď venku a to je jaro je už šílenééé...

Bája

Mladi aby jste se s těma vigvanama nezblaznili, vseci chcu chrapat ve vigvanu. Nemam jet s karavanem a chrapat v budě na kolcach.

Tak co Superbáci těšíte se už :D ?

Nazdar kluci, nějak jsem tady dlouho nebyl. Jinak Jardo já budu sám a přijedu v sobotu a přespím do neděle. Už se nemůžu dočkat, snad se mi povede do srazu udělat na autě i nějaký upgrade :)

Radime jaktože zase priletiš sam co Tě holky nechtěj. Cus

No ta moje píše bakalařku a čekají ji státnice takže se musí učit a ne chlastat :D Tak snad příště no...  

Jak tak sleduju počasí tak lituju ty táborníky co budou ve stanu :-D :-D :-D :-D :-D

:DDD souhlasim :D

No co no :D Všechno je jednou poprvé, tak si vyzkoušíme tábořit ve sněhu no :D 

Ještě budete závidět :p:D

Smutný toto počasí co nám venku panuje :(

Tak si zrovna říkám, jestli sem Ace Ventura nedá nabídku možnosti nocování v iglů!? :w00t1: Vůbec bych se tomu nedivil, ale také jde o to, jestli chudák někde na tom severu přes ty velikonoční vánoce nezapad? Járo dej o sobě vědět, aby jsme případně sestavili záchranou expedici! :smich:  :gunners3:

ledova garaz pro superb not bad :D

• 2 týdny později...

Tak si říkám, že to tady nějak spí a je tedy třeba trochu Járu-Ace Venturu pošťouchnout, aby udělal přehledný seznam a případně nějaké poznatky o té "hospodě Vidlák". Říkal jsem mu, aby se tam případně zastavil na zvědy, ale holt až pojede na sever. Jinak, co jsem já zjišťoval, tak by to mělo být dobré - no uvidíme, ale je fakt, že tam v okolí vychází "VIDLÁK" jako nejlepší volba!

Jinak Johane, mvůbec si nedělej starosti, pod stanem Tě nenecháme! :kol-84:  :gunners3:

Upraveno od Lanny

• 2 týdny později...

Zdravííím ze slunečného Brna :)

Tak to vypadá, že v květnu na sraz nám bude počasí přát :) Květen má být celý krásně slunečný, tak snad tato předpověď vydrží a naleštěné Supy se budou blýskat na slunci :)

Už skoro za měsíc v Sedmihorkách  :gunners3:

Bája

Konecne krasne pocasi :):kol-28:

jak jsem tak koukal na cestu na sraz tak jsem zjistil že nebudeme potřebovat vůbec dálniční známku.To je příjemné zjištění.Raději to jebnu do nafty než to dávat zlodějům z dopravy.

Jasne Vito přes nas do Olmiku po stare potom na Stenberk,  Uničov a Mohelnici a letiš vrchem. Z Nakla na Mladeč cesta katastrofa Cus

Aha tak to já měl na mysli ještě jinak.Koukal jsem na trasu Opava,Bruntál,Šumperk atd atd.Délka trasy cca 333km.Ale jasně že pokud bychom jeli houfně tak mi to je celkem fuk kudy.Už víš jestli vyrazíte taky ve čtvrtek?

To je hory doly, samy kopec ;) Nasi jeste nevi jak to bude, ale pravdepodobne ve ctvrtek :)

A my se s vama asi nejspis sejdeme az v kempu :)

Baja

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.