kinetic17@email.cz Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Až to někdo bude potřebovat pro Fabii 2 2010 a novější, přes masku se tam nedostanete, musíte zpoza chladičové stěny, a zatáhnout dolů za tento háček na fotce - rozebral jsem to pro nešťastníky. Mě osobně pomohlo přitlačit kapotu dolů a lomcovat trochu do stran (důležité) (pomocník) za současného tahání za lanko v kokpitu kleštěmi (já) (předtím jsem zlomil uchycení plastové páky), tudíž jsem za chladičovku nemusel. Pojistka západky má dva háčky, jdoucí vodorovně na lanko (tahá se k řidiči), a na stejné páce jdoucí dolů (tahá se dolů) pro nouzové odjištění zpoza chladičové stěny, vstup do zámku zesdola. Snad to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Super, proč to ale píšeš do sekce OCTAVIA I ? Kdo si myslíš že to tady bude hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinetic17@email.cz Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Protože jsem to googlil jak blázen a tenhle chat je jediné co vypadlo. A všimni si, že se tu už i Fabia řešila. Nakonec, není ten zámek stejný? Omlouvám se za nekoncepcnost. Snad by to admin mohl rozkopirovat do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.