Leden 28, 201312 r A vid to jiste? I FL? Dyt tam ani neni na to kontrolka. Upraveno Leden 28, 201312 r od mike_k
Leden 28, 201312 r U OI to mely vsechny s prodlouzenym servisnim intervalem a mi to znazornuje na maxdotu. Upraveno Leden 29, 201312 r od petan76
Leden 28, 201312 r Autor Kontrolka ti zasvieti pri startovani, teda ak mas tu funkciu, je to myslim kruh s troma obdlznikmi na stranach, predavaju sa platnicky z ktorych trci kabel a ten sa napaja do konektora snimaca, ako sa platnicka zodiera az dosiahne na kontakt zalisovany v platnicke a to rozsvieti kontrolku, divim sa ze o tom neviete :-)
Leden 29, 201312 r To je ale manual na starou Octavku ne na O2. To, ze neco takoveho existuje samozrejme vim, i ma stara Fabie to mela. V O2 alespon ve FL podle me nic takoveho neni.
Leden 29, 201312 r reagoval som na toto... A ona to nejaka Octavka ma? V navodu nic takoveho neni. ale pre úplnosť..toto je OII čo sa týka OII FL,tak som tam fakt nič nenašiel
Leden 30, 201312 r Je to tuším od modelového roku 2012 , tj cca pol roka 2011 , dovtedy to mali aj facelifty , potom to zrušili , ruší sa kopa vecí , ale toto je našťastie s tých nepodstatných ...
Leden 30, 201312 r Ale divim se, ze i z budiku zmizla ta kontrolka. Zato je tam obrovska kupa kontrolek funkci, ktere O2 nikdy nemela.
Březen 4, 201312 r Autor tak dnes som zistil ze senzor opotrebenia platniciek v aute mam, no v budikoch mi kontrolku neukazuje, skusil som odpojit konektor snimaca a ukazal to az maxidot na stredovom displayi
Červen 29, 201312 r Dneska jsem dělal brzdy RS(s longlife i maxidot) rv 03/2011 a není to tam. Kabel jsme museli ustřihnout (bylo to v autorizáku, takže určitě to servisák nepřehlídl). Čučel jsem na to jak péro z gauče, že to tam není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.