COnancz Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Zdravím lidi, Mám takový problém u své oktávie, kdy se stává, že mi někdy nesvítí vůbec levá strana auta při rozsvícení světel. Konkrétně vpředu mi nesvítí levá parkovačka a vzadu levé světlo. Občas se po pár vteřinách chytne a začně svítit tak jak má, vpředu i vzadu. . Také se stane, že nesvítí i když se snažím furt vypínat a zapínat světla. Jinak na pravé straně vše o bez problému. Žárovky jsou vyměněny za fungl nové. Nevěděli by jste chytré hlavičky, co s tím ? Doufám, že se někdo takový najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Zoxidovaná nebo špatná pojistka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
COnancz Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zkusím vyměnit. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.