Ondrero Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Zdravíčko, nemá někdo v plánu lakovat lišty na nárazníkách na Octavii 1 Liftback? Mám svoje lišty v základu na plasty a černém plniči. Nechtěl by to se mnou někdo vyměnit za nenalakovené v dobrém stavu? Ty moje stačí vzít ještě jednou plničem a přebrousit a může se lakovat. Nebo jestli nevíte kde sehnat nějaké levné. Na vrakáči mi to dají jen s nárazníkem A dávat 1400 za nové? Tfuj. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Nikdo neplánuje lakování lišt? Dám k tomu grátis boční lišty taky v základu a plniči....Jen z nich sundat lepidlo a dát tam nové 3M pásky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Ahoj, já bych do toho šel, ale odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Ahoj ahoj. Z Liberce. Jen... nemá předface jiné lišty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Podle mě nemá... Můžu zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Mně se zdá, že má. Kámoš rozbil předface nárazník. Následně předělával předek na face a s nárazníkem sháněl i lišty. Říkal, že pouze nárazník mu nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Aha, tak v tom případě asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.