H150 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Dobrý den.Prosím Vás potrebujem poradiť,ako mám vymeniť obmedzovač šoférových dverí. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Já musel sundat dveře, odpojit konektory a tou dírou to protáhnout. Zkoušel jsem to zevnitř, sundal jsem páčku otevírání kapoty i ten plast, ale stejně jsem se tam zevnitř nedostal. Práce tak na půl hoďky... U zadních musí dolu tapecírunk a povolit stahovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H150 Vloženo 1. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Škoda,myslel som že z vnutra,ako je páčka otvárania kapoty sa dá dostat k tomu obmedzováku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Jo, to já taky, dokonce to tak píšou i v DP, ale mě to fakt nešlo, prostě za tím plastem je plech a v něm žádná díra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Nejlíp se mi to dělalo ze vnitř. Vyšroubuj spodní krycí plast pod palubovku u řidiče. Celkově práce na 20min.max. Přes dveřní konektor je horší přístup a je lepší ty konektory když nutně nepotřebuješ nerospojovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Jinak chlapi nevím co máte za auta že tam nemáte díru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 měnil jsem to před 14 dny na Fabii 9/2003 zevnitř. Tzn. odmontování páčky kapoty a sundání toho plastu pod ní, pak je tam vidět díra kudy se starý vytáhne ven a nový tudy zastrčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 me uz to pekelne stve jak ty predni dvere nedrzi by me zajimalo koliik km to vydrzi,protoze ty moje vypadaji jak po milionu km. jeste sem ztrhnul ten 12 hran na dverich,takze super zatim na to kadim,protoze to stoji stejne docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 dával jsem za origo 320kč. ale je to dobrá investice, dveře zase konečně drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 tohle jsou veci kerych si pred koupi nevsimnes a pak zjistis,ze fabia proti oktavce neni ale absolutne v nicem levnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Tie omezovače som zvykol ťepasovať a fungovalo to ako nove je to babračka ale da sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 wtf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 myslel asi REpasovať. len tam má preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Ano preklep. Ak by to niekto chcel skusiť tak potom napišem ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 no aj to pochopil,ale prave nechapu jak. je to levnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Ked je to vonku tak samotna oprava trva asi 20min. U FabiiII/Roomster stači iba vymyť a dať nobu vazelina na plastove piestiky tuna to funguje uplne inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 ale my resime fabii 1 tak co to pletes dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Nie len ty toto čtaš tak sa može niekomu hodiť aj info omezovača FII- Prva veta sa tyka FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 neviem ako to môže niekto repasovať .. si to celkom dobre neviem predstaviť nakolko to vyrabam v praci :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 (editace) Skúšal už niekto či pasuje obmedzovač predných dverí z Fabie II do Fabie 1, mám ročník 2003. Editováno: 17. Září 2013, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav6220 Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Editováno: 1. Červenec 2016, autor: miroslav6220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.