Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já musel sundat dveře, odpojit konektory a tou dírou to protáhnout. Zkoušel jsem to zevnitř, sundal jsem páčku otevírání kapoty i ten plast, ale stejně jsem se tam zevnitř nedostal.

Práce tak na půl hoďky... U zadních musí dolu tapecírunk a povolit stahovačku.

Vloženo

Nejlíp se mi to dělalo ze vnitř. Vyšroubuj spodní krycí plast pod palubovku u řidiče. Celkově práce na 20min.max. Přes dveřní konektor je horší přístup a je lepší ty konektory když nutně nepotřebuješ nerospojovat.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

měnil jsem to před 14 dny na Fabii 9/2003 zevnitř. Tzn. odmontování páčky kapoty a sundání toho plastu pod ní, pak je tam vidět díra kudy se starý vytáhne ven a nový tudy zastrčí.

Vloženo

me uz to pekelne stve jak ty predni dvere nedrzi by me zajimalo koliik km to vydrzi,protoze ty moje vypadaji jak po milionu km. jeste sem ztrhnul ten 12 hran na dverich,takze super zatim na to kadim,protoze to stoji stejne docela dost

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Skúšal už niekto či pasuje obmedzovač predných dverí z Fabie II do Fabie 1, mám ročník 2003.

Editováno: , autor: lars
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...