Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den.Prosím Vás potrebujem poradiť,ako mám vymeniť obmedzovač šoférových dverí.

Ďakujem

post-70435-0-14019100-1359746201_thumb.j

post-70435-0-98660600-1359746215_thumb.j

post-70435-0-39560500-1359746231_thumb.j

Já musel sundat dveře, odpojit konektory a tou dírou to protáhnout. Zkoušel jsem to zevnitř, sundal jsem páčku otevírání kapoty i ten plast, ale stejně jsem se tam zevnitř nedostal.

Práce tak na půl hoďky... U zadních musí dolu tapecírunk a povolit stahovačku.

• Autor

Škoda,myslel som že z vnutra,ako je páčka otvárania kapoty sa dá dostat k tomu obmedzováku.

Jo, to já taky, dokonce to tak píšou i v DP, ale mě to fakt nešlo, prostě za tím plastem je plech a v něm žádná díra... :kol-32:

Nejlíp se mi to dělalo ze vnitř. Vyšroubuj spodní krycí plast pod palubovku u řidiče. Celkově práce na 20min.max. Přes dveřní konektor je horší přístup a je lepší ty konektory když nutně nepotřebuješ nerospojovat.

Jinak chlapi nevím co máte za auta že tam nemáte díru :kol-32:

• 5 měsíců později...

měnil jsem to před 14 dny na Fabii 9/2003 zevnitř. Tzn. odmontování páčky kapoty a sundání toho plastu pod ní, pak je tam vidět díra kudy se starý vytáhne ven a nový tudy zastrčí.

me uz to pekelne stve jak ty predni dvere nedrzi by me zajimalo koliik km to vydrzi,protoze ty moje vypadaji jak po milionu km. jeste sem ztrhnul ten 12 hran na dverich,takze super zatim na to kadim,protoze to stoji stejne docela dost

dával jsem za origo 320kč. ale je to dobrá investice, dveře zase konečně drží.

tohle jsou veci kerych si pred koupi nevsimnes a pak zjistis,ze fabia proti oktavce neni ale absolutne v nicem levnejsi.

Tie omezovače som zvykol ťepasovať a fungovalo to ako nove je to babračka ale da sa to.

wtf?

myslel asi REpasovať. len tam má preklep

Ano preklep. Ak by to niekto chcel skusiť tak potom napišem ako.

no aj to pochopil,ale prave nechapu jak. je to levnejsi?

Ked je to vonku tak samotna oprava trva asi 20min.  U FabiiII/Roomster stači iba vymyť a dať nobu vazelina na plastove piestiky tuna to funguje uplne inak.

ale my resime fabii 1 tak co to pletes dohromady

Nie len ty toto čtaš tak sa može niekomu hodiť aj info omezovača FII-  Prva veta sa tyka FI.

• 2 měsíce později...

neviem ako to môže niekto repasovať .. si to celkom dobre neviem predstaviť nakolko to vyrabam v praci :/ 

Skúšal už niekto či pasuje obmedzovač predných dverí z Fabie II do Fabie 1, mám ročník 2003.

Upraveno od lars

• 2 roky později...

Upraveno od miroslav6220

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.