stejski Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Zdravím ve spolek, měl bych dotaz na iso-fix na zadních sedadlech, dosud jsme měli vždy Octavie a tam to byla dvě očka na krajích každého sedadla, včera jsme přivezli nového Yetiho a k mému údivu je tam iso-fix jako jedno větší oko uprostřed sedadla. Žil jsem v domění, že provedení úchytů pokud to někdo pojmenuje ISO bude všude stejné i mezi jednotlivými automobilkami, tak jsem trochu nepochopil co tí škoda u modelu Yeti sleduje? Protože autosedačky které jsem doteď používal nejdou do tohoto držáku nacvaknout. Je to vážně tak, nebo jsem něco přehlédl a nepochopil? Za reakce děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tak to nevím,mám v Yetim normálně dvě oka na krajních sedadlech.Uprostřed myslím není...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 2. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 zítra to schválně vyfotím, protože to je nějaké divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tady je to na videu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) Tak jsem to ještě za světla pořádně prohlídl a je to OK v sedáku jsou pod čalouněním 2 oka, zmátlo mě to, že v OII jsou pod zipy a v Y nejsou otvory v čalounění hned patrné a po sklopení opěradla jsem si všiml toho jednoho oka na zadní straně sedáku tak jsem si myslel, že to je ono tak se omlouvá za planný poplach. Editováno: 3. Únor 2013, autor: stejski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) no tak pak to nebude sedadlo pro ISOFIX pokud nemá na boku na nacvaknutí sedačku tak jak to ukazuje video a nebo se špatně díváš a jedná se o třetí oko pro uchycení viz Editováno: 3. Únor 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 To ze zadni strany sedadla je system top tether. Vubec nevim jak to funguje, jen vim jak se to jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 jo jo pánové máte pravdu, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.