Publikováno Únor 2, 201312 r Zdravím ve spolek, měl bych dotaz na iso-fix na zadních sedadlech, dosud jsme měli vždy Octavie a tam to byla dvě očka na krajích každého sedadla, včera jsme přivezli nového Yetiho a k mému údivu je tam iso-fix jako jedno větší oko uprostřed sedadla. Žil jsem v domění, že provedení úchytů pokud to někdo pojmenuje ISO bude všude stejné i mezi jednotlivými automobilkami, tak jsem trochu nepochopil co tí škoda u modelu Yeti sleduje? Protože autosedačky které jsem doteď používal nejdou do tohoto držáku nacvaknout. Je to vážně tak, nebo jsem něco přehlédl a nepochopil? Za reakce děkuju.
Únor 2, 201312 r Tak to nevím,mám v Yetim normálně dvě oka na krajních sedadlech.Uprostřed myslím není......
Únor 3, 201312 r Autor Tak jsem to ještě za světla pořádně prohlídl a je to OK v sedáku jsou pod čalouněním 2 oka, zmátlo mě to, že v OII jsou pod zipy a v Y nejsou otvory v čalounění hned patrné a po sklopení opěradla jsem si všiml toho jednoho oka na zadní straně sedáku tak jsem si myslel, že to je ono tak se omlouvá za planný poplach. Upraveno Únor 3, 201312 r od stejski
Únor 3, 201312 r no tak pak to nebude sedadlo pro ISOFIX pokud nemá na boku na nacvaknutí sedačku tak jak to ukazuje video a nebo se špatně díváš a jedná se o třetí oko pro uchycení viz Upraveno Únor 3, 201312 r od KoNG
Únor 3, 201312 r To ze zadni strany sedadla je system top tether. Vubec nevim jak to funguje, jen vim jak se to jmenuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.