Přejít na obsah

Při zapnuti kliču se nekdy nerozne kontrolka motoru

BiGGy

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi mam zavadu vlastně ani nevím čeho.Proste zapnu kliče rozsviti se kontrolky a nastartuji ale nekdy zapnu kliče a nerozsviti se kontrolka motoru a nenastartuji.Abych to upřesnil tak to delá jak se tomu zachce .Nenastartuju tak vypnu a zapnu kliče znovu a jedu.

Řešil jsem toto tady na foru už jednou ale vse co mi bylo doporučeno nejak nepomaha. Zkoušel jsem relátka pod volantem a ty vypadaji v pořádku.Dneska jsem mel vyndanou řidici jednotku motoru ( 03G906016 K ) a konektor vypada v pohode .. neni nijak zoxidovany či uhnity.Fakt už nevím. Už me jen napada že muže byt samotna jednotka motoru v háji ale to snad ne :( Za jizdy to nechcipe ani zadna kontrolka motoru se neobjevi čož by asi mela kdyby za jizdy vypadla komunikace z řidici jednotkou motoru ne? Prosim o každou radu chlapi :( Zatim mam strach naštivit náš servis aby me ta cena nemile nepřekvapila . A taky mam strach kupovat ridici jednotku a pak zjistit že to nebylo tim.. chci mit nejprve jasno čim to je snad mi nekdo z vas chytřejšich v tomto směru pomuže. Jeste by me zajimalo popřipade ze bych kupoval řidici jednotku motoru musim schanet stejne označeni ? ( 03G906016 K ) nebo muže byt i jina?? diky moc

Jinak po tom co nenastartuji se va Vagu objevi chyba 01314 - Engine Control Module

004 - No Signal/Communication - Intermittent

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem jednotku venku ale strach mi nedovolil do ni lezt.. kousek jsem odloupnul ale je to přilepene jak...Přislo mi že na jedne strane je ten kryt prilepeny k desce. Tak jsem se na to vykašlal.. spinaci skřinku?? da se to nejak promerit ? taky me to napadlo ale kdo vi elektrikař nejsem .. zkusim se na to juknout zatim diky za tip.. jestli mas nejaky šetrny tip jak tu jednotku rozdelat tak budu rad..

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři

no spínací jednotka u pola mě odešla cca kolem 150 tisíc, celkem hodně krátké jízdy=´hodně startů. vyhodil jsem volant, musel jsem oddělat tu řídící tyč, byl to celkem opruz, pak šla oddělat ta spínací skřínka, že jsem pootočil klíčem. ten plast byl totálně vychozenej. ale může to být cokoliv, taky mě to poprvé nenapadlo že mě to občas nastartovalo a pak už nakonci vůbec: tady fotka z pola:

https://lh5.googleusercontent.com/-pDuv91j0n1w/Tw3glOx_IeI/AAAAAAAABEg/1DCKKB3N0i4/s640/IMAG0231.jpg

Odkaz ke komentáři

Napřed bych zkontroval tu kabeláž než se hned pustit do jednotky. Já se jen podílel na kontrole kabeláže a relátek, jednotku už spravil sám elektrikář ze škodovky (doma :) ) říkal že v jednom místě lepenýho spoje (dělá se to prý nějak za tepla) byla prasklinka kterou se tam drobátko dostávala vlhkost. Taky to může být úplně něčím jiným viz kokta7 ;)

Odkaz ke komentáři

Vádna řidici jednotka motoru.odzkoušeno. objednal jsem si z bazoše Řj ale pan prodavajici mi zaslal misto (03g906016k) 03g906021RH pro motory z filtrem pevnych částic.mě asi trefi

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři

Tak už vim jak na tom jsem. Našel jsem klučiny ktery se touhle problematikou živi.. dal jsem mu starou jednotku(03g906016k) i tu novou(03g906021RH). Nakonec mi potvrdil ze ta nova kterou jsem koupil je nepoužitelna na muj vůz.Tak jsem byl v naději že opravi tu starou. Ale ani ta nejde.Dnes jsem za nim byl ukazoval mi mou jednotku zevnitř.. žadny studeny spoj tam není.Přehral mi nejnovejší software jednotky a to taky nepomohlo.. Takže mi nezbyva nic jineho než šetřit na 3tí jednotku... Kdyby nekdo z Vás mel jednotku : 03g906016k za přijatelnou cenu dejte vědět.budu rád.. :kol-26:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...