Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takže Vas tu zdravím. Po cca 1,5 roku s C 3 Picassom som zvažoval čo dalej. Kedže sme si už zvykli na priestor tak sme mali už jasno aký typ auta chceme. Roomster bol v užšom výbere ked sme brali Picassko. Takže teraz ked už bolo fuč sme zašli v pondelok do predajne a tam bol jeden room v peknej tmavo hnedej farbe. Reku ok videli sme a išli domov. Po debate doma sme na druhý den prišli do škodovky a reku ok, berieme. Takže máme rooma v hnedej metle mato, 1,2 tsi 63 kW vo výbave sport. Ako pozornost sme dostali laktovku. Dokupili sme zimne komplety, zasterky gumy do vnutra a predne deflektory. Za cca 5 dni sme nabehali niečo nad 1000 km. Priemerku zatial máme celkovu 6,4. Dnes sme išli trasu Lipt. Mikuláš-Rimavská Sobota so spotrebou 5,1 L. Som z toho motora neskutočne prekvapený. Ide to ako diesel. Radím pri max 2 tis otáčkach a taha to neskutočne na ten objem. Zo začiatku som bol vystrašený z tých problemov čo tento motor postihuje ale bol som v servise ubezpečený že už by to malo byť ok. Ja len dufam že to tak bude. Autičko bolo vyrobene koncom roku 2012. V pláne máme ešte folie a nieake tie drobnosti. Fotky dodám ked auti umyjem.

Vloženo

No to vubec nevadi ze neni umyte . Priste das fotky kde mas umyte :kol-31: . A fotky se pridavaji tak ze pouzijes plny editor a v nem pridat soubor. A ta fotka se potom v prispevku ukaze a nebo se podivas na nahled.

Vloženo

Tak pozor kluci , ono to neni mesvar Roomstra , ono to je i nesvar dvojkove fabie :D v servisu ki kdysi rekli ze to bu vyresily ken medene okapy ale Ty by ryhle zmizely :D (kamarad v servisu je desny srandista ;) )

Jinak ta barva se mi moooc libi ;) jen me zajma co se stalo s manzetou je ji mas tak vysoko ;)

Vloženo

Vdaka zaodpoved, farba sa páčila aj nám. Tu manžetu zajtra pozriem možno je tam spiatočka.Teraz tam už rýchlost nenechávam po prečítaní niektorých tem.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Takže dnes som objednal tie plastove srandy na prahy z vnutra a detom snad urobím radost s tou sadou na upravu zadneho operadla strednej sedačky na opierku a držiak na poháre. Zajtra ešte zistím cenu folii na zadok. Len neviem či čierne, zrkadlove alebo či sa robia aj hnede. Mám tam síce sunset ale aj tak je to malo.

Vloženo

Než dávat další fólie na zadní okna kvůli dětem, tak Ti doporučím stínící síťky na zadní okna, je to uchycené na magnetky a je to super. Mám to na Octavii a určitě to existuje i na Roomster.

post-20070-0-95613700-1361424324_thumb.j

Vloženo

Tak dnes dorazili objednane veci tak ked bude večer čas tak sa pustím do tej zadnej sedačky. Teraz idem skusiť pozhánat tie sietky. Drži to dobre aj počas jazdy ked su povedzme otvorene okna? Vdaka za odpoved.

Vloženo

Takže som sa pustil do tej sedačky a za cca 10 min už bola hotová. Niekto tu pisal o 6 skrutkách a treba ich tam len 2 ks. Uvidíme čo večer povedia deti.

Vloženo

Při vyšších rychlostech jsem nikdy nejel s otevřenými okny. V létě pokud vyjedu s rozehřátým autem přes město, tak pustím klimu na max a otevřu okna. V takovém případě jsem s tím neměl problém.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...