Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Takže dnes je to presne rok čo som si rooma doniesol domov. Na tachometri svieti udaj 17036 km. A po roku je na čase aby išiel do sveta. Kolko by mohla byť jeho predajná cena v dnešnej dobe? Na auti som dal folie a  je k tomu druha sada zimných diskov.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Za auto mi ponukali cca od 6500 e a to sa mi zdá za ročne auti strašne málo, takže nakoniec ostane doma. Vychytal som už skoro všetky pazvuky v int. Teraz jedna otázočka. Mám tam radio Swing s 2 antenami. Chcel by som si zaobstarat asi najpravdepodobnejšie Amundsen. Bude to tam pasovať bez velkého zásahu do káblov? Vdaka

Vloženo

Jo bude, bez problému.. Jediné co budeš muset dokoupit je GPS antena, ale dělají se interní, takže jen zapojíš a strčíš někde do přístrojovky... a necháš pak jen nakódovat, aby vše správně fungovalo...

Mimochodem, před tím než vytáhneš a odpojíš swing si zajeď, pokud ho ještě neznáš, do autorizovaného servisu ať ti zjistí PIN kód radia, kdyby si ho chtěl prodat   ;)

• o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Bolo by podla Vas vela roboty a či vobec by sa to dalo. Chcel by som do zadu elektr. otváranie okien. Kolko to cca odhadujete. V etke alebo ako sa to vola sa velmi neorientujem. Vdaka

Vloženo

Bolo by podla Vas vela roboty a či vobec by sa to dalo. Chcel by som do zadu elektr. otváranie okien. Kolko to cca odhadujete. V etke alebo ako sa to vola sa velmi neorientujem. Vdaka

Jen letmý pohled do Etky - 2x motorek stahování = 7560 Kč, spínač 315 Kč, krytka spínače 64 Kč...Asi i nějaké kabely, ovládání od řidiče (804 Kč) a já nevím co ještě. Ceny jsou samozřejmě doporučené ŠA.

post-32075-0-38915900-1409157626_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...