Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

ted me tak napada, co to udelat levnejsi variantou a rozlepit svetla a trochu je prostrikat cernou ? ;)

Mam takovej dojem ze to nekdo delal, takze by meli jit rozlepit ne ? ;)

• Autor

Jo vim o tom , ale ja radeji original nez takove predelavky. Kdybych to udelal hned vsechno, tak za chvili uz na tom aute nemam co delat a jen bych jezdil.

Ty to jsem si rikal uz spoustukrat ze jsem hotov a budu jen hezdit... Od te doby mam v hlave spooooustu dalsich kokotin :D

presne tak :D ono se vzdycky neco najde co vylepsit, vymenit upravit :D ja pres zimu vymyslel takovejch bejkaren ze ani nevim kde driv zacit :D

Bez druhý H7 to bude blbe svítit. Jinak proc je takový cenový rozdíl mezi H7 a H4? Ještě navíc, když v H7 je o vlákno méně.

Taky jsem cernil svetla:-) ale tady je to vicemene nemozny jelikož je tu ta parabola takze tu zacernit nemuzes a uz ot bude vypadat na pytel to je jasny

• Autor

No a to je to co ja bych prave sel do originalu.

A uz dost o svetlach prosim bo to tu bude zachvili tema jen o svetlech :D

• Autor

Mini sraz roomu :D

post-51417-0-34694200-1425622994_thumb.j

A me si nic neřekl :D

Dostane do zubů :kol-28:

• Autor

:D njn jsme se tak sesli a fotil jsem to jeste u jednoho rooma co jsem mel v zadech. V okoli 100m je nas tu celkem 8 :D A nikdy se mi nepodarilo stat alespon u dvou :D a rano jak jsem sel pro snidani tak jsem to blejsknul.

Kdyby jsi mel taky modrou byla by to pecka fotka :-)

• Autor

Jsem právě rád že mám bílého tak tu jsem alespoň sám :D a neplete se mi to s temi dvouma. Ještě tu jsou tři hnedi a jeden stribrny.

To já jsem rad za tu šedou, si připadám strasne nenapadne :D

Fotka pěkná :) ale modrá je modrá :p:D 

• Autor

Jsem si dnes zajel na vylet kde jsem jako dite casto chodival a po odchodu jsem si pak na tom miste kde jsem parkoval trochu zaradil pred odjezdem jelikoz tam bylo krasne prazdno, az ten maly pasazer co sedel vzadu pak kricel uz doooooost :D Skoda pocasi ze tam nevyslo v meste krasne a tam zatazeno.

post-51417-0-31853600-1425741202_thumb.j

Dle sněhu Jeseníky,Beskydy? :) Jinak si trošku rypnu-jak píšeš "jako dítě" že si tam byl->to už je asi hodně dlouho co?  :kol-28: :D

Ale pěkná fotka  :kol-47:

• Autor

Ondro Morávka za prehradou a jak jsem dnes dceři říkal a za vzpomínal tak je to kolem 32 let. A dík.

Dneska po třeti jsi byl spatřen u špitalu :D to denni sviti fest paradně :)

• Autor

:D no ano mohlo byt tak 15:23 jsem byl pro moju v rachote a pak nakup v Globu. V cem si jel ze jsem si nevsiml ? :D

Upraveno od ASPIRE

V rodinovoze :D , musim uznat že si připadam fest nenapadně :D akorat jsem vyjižděl z kruhače a ty ses bližil směrem k němu :)

• Autor

A sakra ja si nevsiml rooma to se nestava :D Ale vsiml jsem si takove radoby RS bile fabie tak mozna proto jsem prehledl. :D

Te fabky jsem si zas nevšiml ja :D

• Autor

O nic si neprisel bo zase ty doplnky tesco mi malem vypalily oci :D

• Autor

Tak vcera jsem si vyzvedl v Skodovce maly tuning :D

post-51417-0-25019000-1426320849_thumb.j

A dnes z posty si jsem si vyzvedl velky balik s malym obsahem :D jsem sam zvedav jak to bude fungovat :)

post-51417-0-56219000-1426344581_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.