Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Tak člověk musí nějakým způsobem vystupovat z davu :D :D

Relativně normální cena.. A teď si vem, kdyby sis koupil olej vlastní, tak by si místo 1400,- za něj platil cca 600,-  :kol-28:

800 ušetřených, to je kauf.... A pak se div, že se budou cukat u reklamací na motoru.

• 3 týdny později...
  • Autor

Mensi problem potrebuji radu. Jak dostat spinac svetel ven ? Dostanu ho jen do pulky a dal uz nejde a to uz ani zpet :(

post-51417-0-42103900-1409988873_thumb.j

Oddělej bok přístrojovky a mrkni se, jestli se tam někde nezachytil ten kabelový svazek, případně strčit ruku (bacha ať se nepořežeš a odpoj ho).. U mě šel povytáhnout trochu víc, ale také jsem ho odpojoval z boku, protože povytažený byl málo a nešel víc..

EDIT: Ten konektor má zajišťovací packy po bocích, takže si ten spínač natoč a zkus je zmáčknout a odpojit.. Zapojit pak už jde líp  :kol-28:

Upraveno od Galvi

• Autor

Tak Galvi dik za radu. Mam ho venku a prsty cele od krve, me znas jak vypadam a asi jakou mam ruku :D Drzel tam za nejky cerny kablik a ostatni byly dlouhe ale ten jeden nechapu. Ted jdu na tvuj navod jak to rozebrat :D

No jo, je to tam hoodně ostré, také jsem se už několikrát dořezal... To rozebrání už je jednoduché, jsou tam jen všude takové plastové zobáčky, ale je to dost pružné, takže to šlo krásně  ;)

• Autor

Tak hotovo jsem jeste zapasil s tim cudlikem co se toci ale povedlo se. Fotku nemam bo jsem mobil zapomnel doma tak ji pak zde dam :) Ale Galvi bez tveho navodu bych to asi nedal. Tak ted jeste aby nekdo udelal navod jak vymenit cudle na klime a budu tuze spokojen :D Jen by me zajimalo na co je ta zelena dioda na tom Volkswagenskem tistaku , kdyz u Skodovky tam zadna dioda neni ?

post-51417-0-75725100-1409993657_thumb.j

Ta prosim sviti :) ... Cudle na klime potahni k sobe a neboj se :)

• Autor

Sak i v skodovce to sviti a tam zadna neni. Jsem nevedel ze je to takove lehke u klimy tak jdu zhanet cudle :)

Tak pokud nejdou vytahnout tak tam jsou takove dva zobacky , vsal nejlepsi je sundat cely ten panel , kurnik , byt doma tak Ti to nafotim , mam to rozlozene na stole :D

• Autor

No ja to jeste netestoval prvne je musim sehnat zatim mam tip :D , ale pak se asi za tebou stavim a priberu nejake tve ledky z tveho eschopu :D

03_up0087_up_white_cockpit_maps_more.jpg

Hele na tydle cekam ja :D jinak se ledkama zasobim ar je na vyber :D za chvilu jdu cpat parkovacky a komplet zadky :D a jak uz budu v tom priberu i citronadu :D

Ta zelená ledka tam svítí když je klíč v zapalování a nejsou rozsvícené světla.. Alespoň tak to má mamka v Golfu, že jakmile vložíš klíč tak jo ta tam svítí.. Jakmile rozsvítí světla už ledka nesvítí.. Ale proč to tak je nevím  :D .

Tož jsem ale rád, že se povedlo a jestli seženeš ty čudle na klimu, tak to bude vypadat suprově  :kol-47: 

Jozzi: tak koukej dělat fotky a dej je do vlakna, jsem zvědavej  :kol-28: 

Ovládání zrcátek jsem zkoušel já, bohužel byla to nevalná kvalita, podsvícení skoro nefungovalo a navíc vzhledem k tomu, že je ten čudlík chromovaný i z boku, tak to vypadalo divně, když ostatní mají čudle v autě mají jen chromový kroužek...  :kol-32:  Mám doma jeden rozebraný a zkoušel jsem bastlit to podsvícejí ale pak odložil a zapomněl  :kol-28:

• Autor

Tak ty kulate cudle prave moc nechci chci aby to bylo jak original sisate. Zrcatko me az tak netrapi to bych pak chtel i okna :D Ale ty sisate nejdou nejak sehnat uz jsem projel vsechny eschopy v cizine a nic. Mozna koupim ty kulate bo nejsou nejak drahe. Jozzi to tam ma taky zatim a vypada to daleko lepe nez ty originaly,

Nebo počkat na nějaké zbořené Citigo, jen teda ty chromové měli jen asi vyšší výbavy a těch u nás moc nebude  :kol-32:

O jedné liště s čudlíky vím, bohužel je dost drahá a ještě nekompletní.. Jedině, že by si tam zkusil napsat a ukecat to, sem tam se dalo domluvit na slevě, že je to třeba nekompletní a tak.. Zrovna u te nabízené není jeden čudlík na přepínání cirkulace...

Je to u Mihocar, odkaz na čudle TADY

• Autor

No citigo je taky dobra volba  :kol-47:  ja neumim smlouvat :D Dik za tip. Neco snad sezenu za chvili budou dlouhe zimni vecery tak budu hledat.

Moment , ja mam aktualne ovladace z yetiny :D eventualne oll nebo vw golf :D

• Autor

jozzi no ja nerekl ze nemas originaly , ale nemas ty sisate.

No a tu je ta fotka , ale asi to budu muset jeste jednou rozkuchat jelikoz jsem si vsiml ze ten W spinac je sedsi nez skodovacky a ja tam dal ten krouzek puvodni.

post-51417-0-53994600-1410061757_thumb.j

I tak to vypada moc dobre ;)

Zelena ledka se rozsviti kdyz zapnes mlhovky, muzes si to dodelat do kazdeho vypinace svetel kde to neni, dokonce u nekterych muzes i druhou. A proc ji Skoda nema? Vem si, ze usetris jednu ledku a vynasob to milionem aut...to uz jsou penize.

PS: vsechny FI a OI tu ledku mely :-)

• Autor

No ale mi sviti oznaceni mlhovky porad kdyz mam zaple svetla a kdyz je mam vyple a pustene jen denni tak mi sviti jenom ta rucka cim se toci.

Pod mlhovkou mas dve ledky, jedna jen sviti na logo mlhovky - bezne podsviceni, druha ledka se aktivuje az kdyz zapnes mlhova svetla a zmeni tak barvu loga na ovladaci, coz indikuje zapnuti.

koukal jsem někde že jsi byl na první servisní prohlídce..po 15tis?jinak ten chromovej vypínač je pěknej..jen ho sehnat.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.