Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

:D Luky : me to vyhovuje a libi se . Samo ze pokud by byl i vrch tak by to bylo super. Ten spodek pekne zapada k mrizce v narazniku. Nekdo si dava zlute folie na mlhovky jak na nejake francouzske auto , nekdo si dava na strechu zahradku a cpe tam jakekoliv nesmyslne veci a nekdo ma cerne mlhovky ;):D Ne dalsi penize uz setrim na komfort a ne jen na krasu , ta bude az pak. Sto lidi sto nazoru ;) A ty svetla jsou porad vsude drahe a az se treba naskytne nejaka bouracka novych fabii tour tak treba zakoupim :) Ty mlhovky byly za takovou cenu ze jsem nemohl odolat.

Vloženo

Ano Libore je v ni uz dira to je to parkovani s koulema vzadu. Jsem psal s tema parkovakama ze tu se parkuje tolikrat na par centimetru. No a nekteri misto parkovaku pouzivaji kouli. Stare auto tu znacku jsem rovnal nekolikrat az svou zivotnost. A diky.

Luky jasne beru vse bude ale chce to cas a dik i za negativni komentar  :kol-47:  v kterem si alespon prectu ze vse neni OK a ze na tom musim dal makat. A ze to tu alespon nekdo cte jelikoz je to roomster a neoblibene auto :)

Vloženo (editace)

No vsak ano jsem se spatne nejak vyjadril a prave takove komentare i auto potrebuji aby clovek vedel co udelat. :)

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Vcera mi prisel maly balicek. Konecne jsem sehnal novou kyticku ta stara uz nejak dosluhovala. Nova nahradi opet tu starou na palubovce. ( Mimochodem nova je ta cervena :D )post-51417-0-36038800-1394352572_thumb.j

Vloženo (editace)

Musi byt kdyz je pro nekoho roomster skaredy tak alespon kyticka skoro vzdy zaujme pohledy a jeste k tomu kdyz se pohybuje :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo (editace)

:D... Jen by mě zajímalo, zda ta kytka nemůže spustit alarm, když na ni posvítí a zrovna je auto zamknuté...?

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Ale no tak nikomu to celou dobu nevadilo a to ji tam mam od zacatku auta a ted to najednou nekomu vadi. Co je na tom ze to tam je ? Nekdo si dava stromecky na zrcadka nekdo krucifiks a nekdo neco jineho. Co mam v aute je snad kazdeho vec. At si neprojedu vase auta a nenajdu tam neco zbytecneho co tam nemusi byt.

Galvi nespousti to nic alarm mam a nic se nedeje.

Vloženo

V W-brouk byla vazicka na kytku v prisrojovce a ze by to nejak nekomu vadilo a poburovalo jsem neslysel. Tak pokud vam to vadi je to vase vec, ale kytka tam bude at se deje co se deje. :kol-31:

Vloženo

Presne. Kdybych tam mel pripoutanou nafukovaci panu tak to beru. Ale tu kyticku jsem dostal od dcery at si ji dam do auta tak jsem si ji dal a mimochodem kdyby jste si poradne prohlidly fotky halvne Ti co jim to vadi by jste si vsimly ze tam mam i jine blbosti jen neni na ne udelanej detail ale na fotkach jsou :D .

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dnes ze bylo tak krasne jsme si vyjeli s dcerou na vylet a jak si to tak fycime po dalnici tak rika ze je ji horko jak na ni porad sviti to slunko at zapnu klimu. Ja na ni no problem zapnu tlacitko se rozsviti ale studeny vzduch se nekona. Tak to musela vydrzet nez sjedeme z dalnice at se da otevrit okno. No strasnou radost mam. A to jsem se dnes byl obednat na prehozeni kol a ten zadni reproduktor reklamaci. Tak k tomu asi prihodim i reklamaci klimy a nebo radeji hned zajedu v pondeli do servisu. To uz je druha zavada na klime za tu dobu co to ho vlasnim. :kol-26:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...