Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nám na Golfu dělala klima loni úplně to stejné... I po zapnutí pořád foukal teplý vzduch.. jako by se nic nedělo.. Tam to bylo nakonec tím, že někam doslova utekla náplň z klimatizace přes zimu... Nechali jsme naplnit a funguje.. Tak ti možná také někam utekla  :kol-28:

Vloženo

Ne jen se rozsviti tlacitko AC a vzduch sel jen venkovni. Zadna zmena ani po pomackani nekolikrat. Jsem doufal ze cestou zpet se to opet da do kupy ale zadna zmena. Jen sviti.

Vloženo

Tak to nevim o klime neni v servisni knizce ani zminka. Se mi zda dost blbost abych jezdil s klimou kazdy rok do servisu. Jsem si nekupoval nove auto abych tam co chvilu byl.

Vloženo

Klima by se měl kontrolovat teoreticky 2x ročně a to před sezonou a po sezoně.. To nám říkal servisák, když jsme tehdy řešili její nefunkčnost.. S tím, že když se někomu nechce jezdit 2x za rok, tak alespoň jednou ročně vždy před tím, než se začne používat, právě kvůli kontrole chladiva  ;) . Údajně jsou nějak lisované spojky na trubkách a tama to prý uchází  :kol-32:

Vloženo

No to jste me nepotesili. V zime jsem ji taky poustel aby se nemlzili okna ale to jsem mel zaple topeni tak mi to tak neprislo ze by se tam neco delo. Sakra ja nechci jezdit furt do servisu :(

A diky za rady a pomoc :)

Vloženo

Njn mam ETKU a ty ceny jsou fakt jak nekde u BMW a mimochodem jsem dnes na ceste videl kolonu BMW a to bylo neco pekneho ale stejne na kolonu SKODovek to nema :D Jsem zvedav co mi reknou a jestli to budu platit  a hlavne pak za kolik.

PS: Kolik Vas stoji takovy servis klimy ? Diky

Vloženo

Vetšinou mívají autorizáky akce před sezonou na servis klimy a to pak vychází +- 1000,-.. Jinak třeba na slevomatu je teď servis klimy + 500g chladiva za 499,-  ;)

Vloženo (editace)

je to v pi..čím víc serepetiček v autě tím horší...když to máš v záruce tak třeba na ročním servisu by jí teda měli kontrolovat nee??takže bych jim to řekl...jako +- 1000kč se mě zdá pálka nee?

Editováno: , autor: mira
Vloženo

To se mi stalo na Fábce, taky jsem jednou zapnul klimu a nic, problém byl v tom, že se tam nějaká trubka někde prodřela o plech. Auto bylo po záruce, Škodovka se k tomu ale postavila a bylo to na kulanci, trubku myslím za 5000 zaplatila a my jsme platili jenom práci.

Nedíval ses náhodou potom do motoru, jestli to tam není vyteklé?

Vloženo (editace)

Není zač :) ta klima má nějaký úbytek, ale ne tolik, aby ti to takhle rychle uteklo.

Jinak souhlas s tím, co píšou chlapi nademnou, 1-2x ročně dezinfekce a jednou za 2-3 roky komplet servis, tzn. doplnění chladícího média a oleje.

Ta dezinfekce záleží jak to používáš, dobré je třeba chvilku před dojezdem vypnout klimu, aby se vysušil výparník. Navíc tak v letních pařácích připravíš pozvolna organismus na výstup do toho pekla venku :D

Editováno: , autor: HjM
Vloženo

No ono to bylo mám dojem mokré akorát dole na to plastu pod motorem, a ještě ne nějak výrazně, asi to uteklo ven všechno těma dírama. Ale už je to skoro 4 roky, tak si to moc nepamatuji.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...