Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Je to moc pěkné  :kol-47:

• Autor

Voice jdi do toho za ty prachy to je super za plnou cenu bych se na to nejspise vykaslal.

Galvi stalo to 402,- KC. Ale fakturu jsem zapomnel v aute tak nevim co tam je presne rozepsano. Jo jo ramecky jsou fuc asi tak 14 dni moc jsem se s tim nechlubil bo jsem to tak pridelal ze by se vam to urcite nelibilo :D

HjM Dik

Pokud to nemáš přidělaný sešívačkou nebo tam není skobička zatlouklá na 3x s ohlou hlavou tak je to dobrý :D :D

Jinak koncovka sluší, zase to vypadá lepší a honosněji to auto :)

• Autor

Nemam je to sroubky i s krytky :D zadne skobicky :D Jen mi to proste vyslo do cisla ta dira a nechtel jsem zde resit ze to nesmi byt. Proste az me chytnou policajti a budou mit k tomu nejake reci tak je vymenim za jine cislo a bude bohuzel mi tam vysla 8 a jinak to neslo a jeste jinak tu znacku ukazu jen pres SZ.

Upraveno od ASPIRE

To bych neřešil, jestli to vyšlo do čísla nebo ne, maximálně bych šroubek nebo krytku natřel na černo ať je jak to písmenko a kašlat na to  :kol-28: ..

Taky mám přední přes číslo, a zatím v pohodě, jezdím s tím tak rok, kontrol asi 5 a nikdy nic 

• Autor

Jo ty krytky ma cerne a bile. Jsem to chtel puvodne prilepit, ale do predku jsem mel strach z toho jak mi tam porad nacouvavaji jak bych to pak vyklepaval. A zadni dopadla tak ze ja tam mel takovou tu tlumici podlozku pod RZ a ta ani za boha nesla sundat kvalitni lepidlo a porad se to jen trhalo tak jsem to prisrouboval.

• 2 týdny později...
  • Autor

Jsem rikal ze pak vyfotim tu koncovku i s tim rameckem a dnes se mi to konecne podarilo a hned jsem si udelal par letosnich fotek.

post-51417-0-09468900-1398017900_thumb.j

post-51417-0-88510200-1398017955_thumb.j

post-51417-0-51414900-1398018008_thumb.j

post-51417-0-22547700-1398018032_thumb.j

Tož auto klasická socka  :D ale ten dům je bomba. Nádhera dům. Ale i room je hezký ať neurazím.

Jo takhle vysunutá se mi ta koncovka líbí, v týdnu tu měl někdo nějakou novou koncovku, a ta lezla na můj vkus moc ven  :kol-47:

• Autor

No to je od tchyne baracek a v garazich stoji zase dve Toyoty Auris a RAV4 no tak Skodovka musi vzdy cekat venku :D

Tak to je k tomu domu takový krásný bonus. Proti ravce ani aurisu nemám připomínku. Slušnej voddíl ta tchýně.

Upraveno od Voice

Sakra, máš to čím dál hezčí :kol-47: .. Jak ty to děláš...  :D  :D

Mimochodem, já dnes objížděl rodinu a také jsem se "škodofkou" stál před garáží... A v nich byly 2 auta... jeden 986 Boxster a Cooper "S".. No jo, ale jak Fabča vyroste, bude z ní minimálně vrtulník  :kol-28: ..

• Autor

Galvi dik a ber to tak ze Skodovky jsou krasne auta a ty prece nemusi byt nekde schovane :D

Jasně, teď si na to kápl  :kol-47:

Krásavec :)

Roomster poloMonteCarlo :D :D :D ešte nápisy Roomster Monte Carlo 2015 :D :D :D ale nie je to pekné :);)

• Autor

No Romster Monte Carlo neni , ale ma takoveho sourezence a ten jmenuje Roomster Noire. A do toho jeste mam daleko. Zatim takovy Noire light :D

blejska se jak psi kulky,..... nicmene ty predni svetla by to chtelo uz jako sul ;) ... to bezdebat,... je to proste nedodelany a prijde mi to divny :(

to bych uz nechal klasicky mlhy.

Tak snad je brzo sezenes ;)

• Autor

Jo ja vim zatim jsem nenarazil na ty svetla jen jsou vzdy nova. Zatim budu jezdit takhle. A taky pokud je sezenu zda je budu moct dat vubec na auto, servis by mi to musel cele predelat a to nevim co by pak rikal na zaruku kterou mam jeste tri roky. Kdyz jsem se jich na to ptal tak nevedeli jak byto pak bylo se zarukou ze to neni jen vymenit kus za kus ale plno veci predelat.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Takze jsme si udelali vylet na skodahome sraz a musim rict tolik peknych aut videt na zivo to skodovkare potesi , ale zase na druhou stranu cekal jsem ze tam alespon prijede nekdo s citigou a yeti a opet se nestalo. Fabii II a Rapidu bych tam spocital na jedne ruce coz je dost skoda. Pocasi vyslo super mam spalenou hlavu a krk od toho slunce bo jak jsem vzdy dlouho na slunku hned to tak dopadne. A jeste jeden detail Roomster tam byl jenom jeden a to muj a z toho plne ze uz dalsi skodahome nejspise uz nebude jelikoz jsem si tam pripadal jak exot. Asi patrim na sraz roomsterclubu tak to priste vemu tam. Ale jinak jsme se krasne projeli a cestu opet uzili. Prikladam i cestu zpet s spotrebou co jsme absolvovali , cestu tam jsem bohuzel nejak zapomel zdokumentovat. http://www.mapy.cz/#!x=16.465984&y=50.075586&z=6&d=firm_745676_1&t=r&rc=14.450244_50.152584_18.430555_49.780298&rl=TRIOCAMP%2C%20s.r.o._Hav%C3%AD%C5%99ov%2C%20okres%20Karvin%C3%A1&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D   Nutno podotknout ze jsem jel skoro stale nad limity rychlosti.

post-51417-0-05049500-1401605604_thumb.j

post-51417-0-45038000-1401605625_thumb.j

post-51417-0-82370700-1401605626_thumb.j

post-51417-0-01866900-1401605628_thumb.j

Je pravda že bylo zvláštní že tam nebylo moc FII a Roomsterů..

A ještě jsi vynechal že jsi vyhrál v tombole :D

• Autor

:D to dcera ta chtela tolik listku si je vybrala ja chtel vyhrat tablet , sice uz mam doma dva , ale do tretice proc ne lepsi. :D

Tak to byl podařený výlet.  :kol-47:

Já tam drtil taky dost lístků a vždy o číslo výš a nebo níž, takže nemáme nic :D Ale pro srandu to stálo :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.