Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Voice jdi do toho za ty prachy to je super za plnou cenu bych se na to nejspise vykaslal.

Galvi stalo to 402,- KC. Ale fakturu jsem zapomnel v aute tak nevim co tam je presne rozepsano. Jo jo ramecky jsou fuc asi tak 14 dni moc jsem se s tim nechlubil bo jsem to tak pridelal ze by se vam to urcite nelibilo :D

HjM Dik

Vloženo (editace)

Nemam je to sroubky i s krytky :D zadne skobicky :D Jen mi to proste vyslo do cisla ta dira a nechtel jsem zde resit ze to nesmi byt. Proste az me chytnou policajti a budou mit k tomu nejake reci tak je vymenim za jine cislo a bude bohuzel mi tam vysla 8 a jinak to neslo a jeste jinak tu znacku ukazu jen pres SZ.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Jo ty krytky ma cerne a bile. Jsem to chtel puvodne prilepit, ale do predku jsem mel strach z toho jak mi tam porad nacouvavaji jak bych to pak vyklepaval. A zadni dopadla tak ze ja tam mel takovou tu tlumici podlozku pod RZ a ta ani za boha nesla sundat kvalitni lepidlo a porad se to jen trhalo tak jsem to prisrouboval.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak to je k tomu domu takový krásný bonus. Proti ravce ani aurisu nemám připomínku. Slušnej voddíl ta tchýně.

Editováno: , autor: Voice
Vloženo

Sakra, máš to čím dál hezčí :kol-47: .. Jak ty to děláš...  :D  :D

Mimochodem, já dnes objížděl rodinu a také jsem se "škodofkou" stál před garáží... A v nich byly 2 auta... jeden 986 Boxster a Cooper "S".. No jo, ale jak Fabča vyroste, bude z ní minimálně vrtulník  :kol-28: ..

Vloženo

blejska se jak psi kulky,..... nicmene ty predni svetla by to chtelo uz jako sul ;) ... to bezdebat,... je to proste nedodelany a prijde mi to divny :(

to bych uz nechal klasicky mlhy.

Tak snad je brzo sezenes ;)

Vloženo

Jo ja vim zatim jsem nenarazil na ty svetla jen jsou vzdy nova. Zatim budu jezdit takhle. A taky pokud je sezenu zda je budu moct dat vubec na auto, servis by mi to musel cele predelat a to nevim co by pak rikal na zaruku kterou mam jeste tri roky. Kdyz jsem se jich na to ptal tak nevedeli jak byto pak bylo se zarukou ze to neni jen vymenit kus za kus ale plno veci predelat.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Takze jsme si udelali vylet na skodahome sraz a musim rict tolik peknych aut videt na zivo to skodovkare potesi , ale zase na druhou stranu cekal jsem ze tam alespon prijede nekdo s citigou a yeti a opet se nestalo. Fabii II a Rapidu bych tam spocital na jedne ruce coz je dost skoda. Pocasi vyslo super mam spalenou hlavu a krk od toho slunce bo jak jsem vzdy dlouho na slunku hned to tak dopadne. A jeste jeden detail Roomster tam byl jenom jeden a to muj a z toho plne ze uz dalsi skodahome nejspise uz nebude jelikoz jsem si tam pripadal jak exot. Asi patrim na sraz roomsterclubu tak to priste vemu tam. Ale jinak jsme se krasne projeli a cestu opet uzili. Prikladam i cestu zpet s spotrebou co jsme absolvovali , cestu tam jsem bohuzel nejak zapomel zdokumentovat. http://www.mapy.cz/#!x=16.465984&y=50.075586&z=6&d=firm_745676_1&t=r&rc=14.450244_50.152584_18.430555_49.780298&rl=TRIOCAMP%2C%20s.r.o._Hav%C3%AD%C5%99ov%2C%20okres%20Karvin%C3%A1&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D   Nutno podotknout ze jsem jel skoro stale nad limity rychlosti.

post-51417-0-05049500-1401605604_thumb.j

post-51417-0-45038000-1401605625_thumb.j

post-51417-0-82370700-1401605626_thumb.j

post-51417-0-01866900-1401605628_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...