Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Voice ano vylet super a pokud by tam byli alespon dalsi dva roomstri tak by nemel chybu.

LiborTDI my meli same listky jen do stovky a skoro furt tam losovali nad nase cisla a pokud by jsme nic nevyhrali jak rikas za tu srandu to stoji.

Fakt tam byl :D

:kol-47:

post-64260-0-35205200-1401722041_thumb.j

• Autor

No fiiha toho jsem prehlidl :D , ale jinak tuhle a dalsi fotku uz jsem videl na rajceti :D

Aspire, maš krasny Roomster, určitě to na nějakem přištim srazu bude lepší ... :)

• Autor

Dekuji za pochvalu.

• Autor

Dnes prijdu k autu a takove prekvapeni chudak ptacek asi mel prujem :D Takze uz vim ze na barve nezalezi u tmave sede metalizy bylo to vzdy to same , ale zalezi kde stojite.

20140604_140221.jpg

Ty kráso, ten si dal záležet :D :D

To mi připomnělo: 

Upraveno od LiborTDI

V práci jsem projížděl internet a předešlé srazy SH, a dřív jezdilo víc pěkných aut, i třeba Roomster :)

Je to z 12tého ročníku :)

post-64260-0-93901000-1402038370_thumb.jpost-64260-0-45952800-1402038372_thumb.jpost-64260-0-06857700-1402038375_thumb.j

no to pekne si ťa označkovali :D  mňa v piatok si poznačili. ale v sobotu som stihol ráno umyť...a k tombole gratulujem :) ja som mal čísla úplne nízke, 11,12,13,14 :D ale 11-stka to vyhrala :p nabíjačka do auta...tiež som chcel tablet, že som skoro prepočul keď hlásili moje číslo. ešte šťastie, že moja dávala pozor :)

• Autor

Libore ano loni jsme tam byli taky dva a sem tam se tam ukaze a jelikoz nejspise tam vzdy bylo jen par roomstru a nebo nekdo sam tak uz pak nejezdili a to je muj pripad. Takze pristi sraz s romsterclubem tam se budu citit lepe a ne jako exot :D

wirer dik a taky gratuluji ani jsem to nezaznamenal jelikoz jsme stali vzadu a do predu neslo videt. Jinak nabijecka je taky fajn vyhra pokud je na tvuj mobil ;)

Jo, dik. Je to skor adapter s USB vystupom. Uz mam v aute 3, z toho jeden dvojity :D ale potesi ma kazda kravinka alebo presuniem ocovi do rooma (ma tusim len jednu)

--

Z mobilu

• 1 měsíc později...
  • Autor

Jedna momentka na konec dovolene.y9apu7eb.jpg

A jak jsi si užil dovolenou? :)

Já tu mojí pořád vyhlížím a je dál a dál :(:D

• Autor

No tady v jižních Čechách super a za chvili vyjíždíme smer Havr a pak jeste tyden dovolene. Jsou tu krasne silnice a fajn se tu jezdi. Neboj za chvilku ji máš taky a ja pak budu zase rikat ze bych chtel taky ještě dovolenou :)

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak dnes jsme se byli podivat a trochu nacerpat inspirace u dalsiho belouse a bylo na co koukat pekne to ma jen co je pravda. Sice je zde na foru, ale auto ma u konkurence na octaviaclubu coz je i skoda ze ho tu nema a ja musim chodit tam :D

post-51417-0-48800400-1406985600_thumb.j

hmmm krasavci dva a jeste k tomu bile :-) takze jsi nacerpal inspiraci tak budou zmeny? :-)

• Autor

:D no to se jeste nevi , ale par veci bych chtel okoukat , ale na to ja nemam talent. Snad neco maleho nebo spise malinkeho , ale kdy to se jeste nevi :D

Teda víc mlžit už nemůžeš  :D .. Co to je??? Třeba bych to chtěl taky  :kol-28:

• Autor

No pane Vam reknu vse, ale zatim nevim. Snad ze jen asi brzo budu kupovat bocni listy :D

Máš fešáka, tam nemusí být vidět ani ta moje :kol-47:

Upraveno od _Denis_

• Autor

Jinak bych se i rad rozepsal ale tak tomuhle odolat mi to nedovoluje :D3apunedy.jpg

predpokladám, že pivo už dopité...tak môžeš sa rozpísať :)

• Autor

Ba ne bo sedim v pivovaru tak to nejde a jeste se mi pletou pismenka a pisu jen kdyz manzelka je na WC. Bando fakt zatim ken detaily. Ale pivo je tu fakt moc dobre zatim zalezi jak se probudim :D

Kaj to vaři chlape ?

No jo, musí pivo za včerejšek dohánět  :kol-35:  :D  :D

Upraveno od Galvi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.