Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Voice ano vylet super a pokud by tam byli alespon dalsi dva roomstri tak by nemel chybu.

LiborTDI my meli same listky jen do stovky a skoro furt tam losovali nad nase cisla a pokud by jsme nic nevyhrali jak rikas za tu srandu to stoji.

Vloženo

Dnes prijdu k autu a takove prekvapeni chudak ptacek asi mel prujem :D Takze uz vim ze na barve nezalezi u tmave sede metalizy bylo to vzdy to same , ale zalezi kde stojite.

20140604_140221.jpg

Vloženo

no to pekne si ťa označkovali :D  mňa v piatok si poznačili. ale v sobotu som stihol ráno umyť...a k tombole gratulujem :) ja som mal čísla úplne nízke, 11,12,13,14 :D ale 11-stka to vyhrala :p nabíjačka do auta...tiež som chcel tablet, že som skoro prepočul keď hlásili moje číslo. ešte šťastie, že moja dávala pozor :)

Vloženo

Libore ano loni jsme tam byli taky dva a sem tam se tam ukaze a jelikoz nejspise tam vzdy bylo jen par roomstru a nebo nekdo sam tak uz pak nejezdili a to je muj pripad. Takze pristi sraz s romsterclubem tam se budu citit lepe a ne jako exot :D

wirer dik a taky gratuluji ani jsem to nezaznamenal jelikoz jsme stali vzadu a do predu neslo videt. Jinak nabijecka je taky fajn vyhra pokud je na tvuj mobil ;)

Vloženo

Jo, dik. Je to skor adapter s USB vystupom. Uz mam v aute 3, z toho jeden dvojity :D ale potesi ma kazda kravinka alebo presuniem ocovi do rooma (ma tusim len jednu)

--

Z mobilu

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No tady v jižních Čechách super a za chvili vyjíždíme smer Havr a pak jeste tyden dovolene. Jsou tu krasne silnice a fajn se tu jezdi. Neboj za chvilku ji máš taky a ja pak budu zase rikat ze bych chtel taky ještě dovolenou :)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak dnes jsme se byli podivat a trochu nacerpat inspirace u dalsiho belouse a bylo na co koukat pekne to ma jen co je pravda. Sice je zde na foru, ale auto ma u konkurence na octaviaclubu coz je i skoda ze ho tu nema a ja musim chodit tam :D

post-51417-0-48800400-1406985600_thumb.j

Vloženo

Ba ne bo sedim v pivovaru tak to nejde a jeste se mi pletou pismenka a pisu jen kdyz manzelka je na WC. Bando fakt zatim ken detaily. Ale pivo je tu fakt moc dobre zatim zalezi jak se probudim :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...