Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Voice ano vylet super a pokud by tam byli alespon dalsi dva roomstri tak by nemel chybu.

LiborTDI my meli same listky jen do stovky a skoro furt tam losovali nad nase cisla a pokud by jsme nic nevyhrali jak rikas za tu srandu to stoji.

Fakt tam byl :D

:kol-47:

post-64260-0-35205200-1401722041_thumb.j

• Autor

No fiiha toho jsem prehlidl :D , ale jinak tuhle a dalsi fotku uz jsem videl na rajceti :D

Aspire, maš krasny Roomster, určitě to na nějakem přištim srazu bude lepší ... :)

• Autor

Dekuji za pochvalu.

• Autor

Dnes prijdu k autu a takove prekvapeni chudak ptacek asi mel prujem :D Takze uz vim ze na barve nezalezi u tmave sede metalizy bylo to vzdy to same , ale zalezi kde stojite.

20140604_140221.jpg

Ty kráso, ten si dal záležet :D :D

To mi připomnělo: 

Upraveno od LiborTDI

V práci jsem projížděl internet a předešlé srazy SH, a dřív jezdilo víc pěkných aut, i třeba Roomster :)

Je to z 12tého ročníku :)

post-64260-0-93901000-1402038370_thumb.jpost-64260-0-45952800-1402038372_thumb.jpost-64260-0-06857700-1402038375_thumb.j

no to pekne si ťa označkovali :D  mňa v piatok si poznačili. ale v sobotu som stihol ráno umyť...a k tombole gratulujem :) ja som mal čísla úplne nízke, 11,12,13,14 :D ale 11-stka to vyhrala :p nabíjačka do auta...tiež som chcel tablet, že som skoro prepočul keď hlásili moje číslo. ešte šťastie, že moja dávala pozor :)

• Autor

Libore ano loni jsme tam byli taky dva a sem tam se tam ukaze a jelikoz nejspise tam vzdy bylo jen par roomstru a nebo nekdo sam tak uz pak nejezdili a to je muj pripad. Takze pristi sraz s romsterclubem tam se budu citit lepe a ne jako exot :D

wirer dik a taky gratuluji ani jsem to nezaznamenal jelikoz jsme stali vzadu a do predu neslo videt. Jinak nabijecka je taky fajn vyhra pokud je na tvuj mobil ;)

Jo, dik. Je to skor adapter s USB vystupom. Uz mam v aute 3, z toho jeden dvojity :D ale potesi ma kazda kravinka alebo presuniem ocovi do rooma (ma tusim len jednu)

--

Z mobilu

• 1 měsíc později...
  • Autor

Jedna momentka na konec dovolene.y9apu7eb.jpg

A jak jsi si užil dovolenou? :)

Já tu mojí pořád vyhlížím a je dál a dál :(:D

• Autor

No tady v jižních Čechách super a za chvili vyjíždíme smer Havr a pak jeste tyden dovolene. Jsou tu krasne silnice a fajn se tu jezdi. Neboj za chvilku ji máš taky a ja pak budu zase rikat ze bych chtel taky ještě dovolenou :)

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak dnes jsme se byli podivat a trochu nacerpat inspirace u dalsiho belouse a bylo na co koukat pekne to ma jen co je pravda. Sice je zde na foru, ale auto ma u konkurence na octaviaclubu coz je i skoda ze ho tu nema a ja musim chodit tam :D

post-51417-0-48800400-1406985600_thumb.j

hmmm krasavci dva a jeste k tomu bile :-) takze jsi nacerpal inspiraci tak budou zmeny? :-)

• Autor

:D no to se jeste nevi , ale par veci bych chtel okoukat , ale na to ja nemam talent. Snad neco maleho nebo spise malinkeho , ale kdy to se jeste nevi :D

Teda víc mlžit už nemůžeš  :D .. Co to je??? Třeba bych to chtěl taky  :kol-28:

• Autor

No pane Vam reknu vse, ale zatim nevim. Snad ze jen asi brzo budu kupovat bocni listy :D

Máš fešáka, tam nemusí být vidět ani ta moje :kol-47:

Upraveno od _Denis_

• Autor

Jinak bych se i rad rozepsal ale tak tomuhle odolat mi to nedovoluje :D3apunedy.jpg

predpokladám, že pivo už dopité...tak môžeš sa rozpísať :)

• Autor

Ba ne bo sedim v pivovaru tak to nejde a jeste se mi pletou pismenka a pisu jen kdyz manzelka je na WC. Bando fakt zatim ken detaily. Ale pivo je tu fakt moc dobre zatim zalezi jak se probudim :D

Kaj to vaři chlape ?

No jo, musí pivo za včerejšek dohánět  :kol-35:  :D  :D

Upraveno od Galvi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.