Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Relativně normální cena.. A teď si vem, kdyby sis koupil olej vlastní, tak by si místo 1400,- za něj platil cca 600,-  :kol-28:

800 ušetřených, to je kauf.... A pak se div, že se budou cukat u reklamací na motoru.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Oddělej bok přístrojovky a mrkni se, jestli se tam někde nezachytil ten kabelový svazek, případně strčit ruku (bacha ať se nepořežeš a odpoj ho).. U mě šel povytáhnout trochu víc, ale také jsem ho odpojoval z boku, protože povytažený byl málo a nešel víc..

EDIT: Ten konektor má zajišťovací packy po bocích, takže si ten spínač natoč a zkus je zmáčknout a odpojit.. Zapojit pak už jde líp  :kol-28:

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Tak Galvi dik za radu. Mam ho venku a prsty cele od krve, me znas jak vypadam a asi jakou mam ruku :D Drzel tam za nejky cerny kablik a ostatni byly dlouhe ale ten jeden nechapu. Ted jdu na tvuj navod jak to rozebrat :D

Vloženo

No jo, je to tam hoodně ostré, také jsem se už několikrát dořezal... To rozebrání už je jednoduché, jsou tam jen všude takové plastové zobáčky, ale je to dost pružné, takže to šlo krásně  ;)

Vloženo

Tak hotovo jsem jeste zapasil s tim cudlikem co se toci ale povedlo se. Fotku nemam bo jsem mobil zapomnel doma tak ji pak zde dam :) Ale Galvi bez tveho navodu bych to asi nedal. Tak ted jeste aby nekdo udelal navod jak vymenit cudle na klime a budu tuze spokojen :D Jen by me zajimalo na co je ta zelena dioda na tom Volkswagenskem tistaku , kdyz u Skodovky tam zadna dioda neni ?

post-51417-0-75725100-1409993657_thumb.j

Vloženo

Ta zelená ledka tam svítí když je klíč v zapalování a nejsou rozsvícené světla.. Alespoň tak to má mamka v Golfu, že jakmile vložíš klíč tak jo ta tam svítí.. Jakmile rozsvítí světla už ledka nesvítí.. Ale proč to tak je nevím  :D .

Tož jsem ale rád, že se povedlo a jestli seženeš ty čudle na klimu, tak to bude vypadat suprově  :kol-47: 

Jozzi: tak koukej dělat fotky a dej je do vlakna, jsem zvědavej  :kol-28: 

Vloženo

Ovládání zrcátek jsem zkoušel já, bohužel byla to nevalná kvalita, podsvícení skoro nefungovalo a navíc vzhledem k tomu, že je ten čudlík chromovaný i z boku, tak to vypadalo divně, když ostatní mají čudle v autě mají jen chromový kroužek...  :kol-32:  Mám doma jeden rozebraný a zkoušel jsem bastlit to podsvícejí ale pak odložil a zapomněl  :kol-28:

Vloženo

Tak ty kulate cudle prave moc nechci chci aby to bylo jak original sisate. Zrcatko me az tak netrapi to bych pak chtel i okna :D Ale ty sisate nejdou nejak sehnat uz jsem projel vsechny eschopy v cizine a nic. Mozna koupim ty kulate bo nejsou nejak drahe. Jozzi to tam ma taky zatim a vypada to daleko lepe nez ty originaly,

Vloženo

Nebo počkat na nějaké zbořené Citigo, jen teda ty chromové měli jen asi vyšší výbavy a těch u nás moc nebude  :kol-32:

O jedné liště s čudlíky vím, bohužel je dost drahá a ještě nekompletní.. Jedině, že by si tam zkusil napsat a ukecat to, sem tam se dalo domluvit na slevě, že je to třeba nekompletní a tak.. Zrovna u te nabízené není jeden čudlík na přepínání cirkulace...

Je to u Mihocar, odkaz na čudle TADY

Vloženo

jozzi no ja nerekl ze nemas originaly , ale nemas ty sisate.

No a tu je ta fotka , ale asi to budu muset jeste jednou rozkuchat jelikoz jsem si vsiml ze ten W spinac je sedsi nez skodovacky a ja tam dal ten krouzek puvodni.

post-51417-0-53994600-1410061757_thumb.j

Vloženo

Zelena ledka se rozsviti kdyz zapnes mlhovky, muzes si to dodelat do kazdeho vypinace svetel kde to neni, dokonce u nekterych muzes i druhou. A proc ji Skoda nema? Vem si, ze usetris jednu ledku a vynasob to milionem aut...to uz jsou penize.

PS: vsechny FI a OI tu ledku mely :-)

Vloženo

Pod mlhovkou mas dve ledky, jedna jen sviti na logo mlhovky - bezne podsviceni, druha ledka se aktivuje az kdyz zapnes mlhova svetla a zmeni tak barvu loga na ovladaci, coz indikuje zapnuti.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...