Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jestli mohu radit, ten vypínač na e-bay TADY.. Stojí cca 320,- i s poštou, kupovali jsem ho tam všichni  :kol-28:

• Autor

Mira ano po prvni a bylo to po 18 000 km. Jo to je on ten prepinac co tu dal Galvi to on nas tim nakazil ze jsme si to hned objednavali :D.

Jinak jsem dnes zjistil ze mi nejak nefunguje podsviceni toho prepinace. Takze stejne bude rozborka kvuli tomu kolecku tak se alespon podivam kde je chyba.

Mne funguje :)

e8ereqa6.jpg

--

Z mobilu

Pekné to máte

Upraveno od PyroSVK

• Autor

Tak kolecko vymeneno a uz svitime byl to ten cerny kablik co me nechtel pustit ven hajzlik :D Byl vyskubly nechapu proc je tak kratky a proc je osamocen a neni v svazku. A samo mistnim duchodcum nemohlo ujit co tam delam tak bylo i obecenstvo :D

post-51417-0-52692700-1410196026_thumb.j

EDIT : ale zase na druhou stranu mi tam dolili chladici kapalinu a vodu do ostrkovacu a nikde to nepsali a to jsem uz v ostrikovacich mel skoro prazdne , ale jelikoz nevim zda tam dali letni nebo zimni bo ja tam leju cely rok jen zimni tak to budu muset do konce leta vystrikat. Je sice modra ale ja nevim jestli skodovka ma i letni modrou :D

U havexu je zákaz dolévání ostřikovačů :)

Upraveno od dermin95

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak vcera jsem si objednal nejake drobnosti pres e-shop skodovky jelikoz jsem neco potreboval a vcera mi jeste k tomu prisel sek na 10% slevu a konkretne todle http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/stiraci-listy--11/sada-prednich-stiracich-list-fabia-ii--roomster/0/1/24/43/1001 a nejvice me dnes prekvapil ten jejich darek co k nim davaji. To co mi dali me teda dost prekvapilo bo jsem ani nevedel co to presne bude a ani to nevim ted jak se to pouziva bo k tomu neni navod :D Jen je tam napsane ze se to redi 1:100

post-51417-0-19240600-1411480886_thumb.j

Naředíš to s vodou a naliješ do nádoby ostřiků, aneb voda do ostřikovačů v obálkovém provedení :D

Přesně jak píše Libor... Ale žádný zázrak to není, kdyby to nedávali zadarmo, těžko si to někdo koupí  :kol-32:

Já o stěračích také uvažoval, ale nechám to až po zimně.. Kdybych je vyměnil teď, přes zimu bych jej zničil...

Ja to dostal tez :D ale moja si to chvali :S

Sa v CZ mate s tym eshopom :(

• Autor

Aha takze do ostrikovacu. Ja je stejne ty sterace budu davat az po zime , jsem kupoval jeste nejake veci tak jsem je pribral. Ale stejne si nedovedu predstavit jak to budu redit to ma 40 ml tak nechapu jak to odhadnu nejak zredit mam takovy dojem ze to budu mit za chvili pryc :D

Ja normalne vzal tunprazdnou 4litrovku nalil to tam a dolil vodou :)

• Autor

No jo jenze ja pouzivam furt zimni smes :D takze mi to je asi na nic. Tak to budu muset otestovat nejspise az pristi rok. Ale dik za pomoc.

Kurnik pri tom co moje vystrika tak ji pres nadrzku protece alespon 20 litru pres leto :D

• Autor

No ja dolivam i zimni pres leto mi se to pak nechce vzdy vystrikavat na podzim. Kdyby tam slo videt kolik tam toho je tak to je jina to by slo ze vzdy ke konci leta vystrikat nebudu dolivat a uz zacnu zimni ale tak to nejde poznat, tak to resim takhle. Pred 14 dni jsem daroval 5 L kanystr letni kapaliny ktera mi jeste zbyla po Felicii jsem ji mel na nic , ale byla jeste dokonce original zavickovana :D

No jo, ale ta zimní kapalina v létě omývá sklo dá se říci úplně na ho*no. To ti nevadí?

Nevím jak tobě ale mi zimní kapalina v létě umývá naprosto v poho. 

• Autor

Souhlas s Voice ja taky nemam zadny problem v lete tak neprsi a taky jezdim casteji na mycku da se rict ze skoro kazdy tyden. A jeste k tomu skoro ani nepouzivam ostriky. Rano kdyz je rosa tak to setru a odpoledne uz zase sviti slunce tak to nepotrebuji strikat a pres ten tyden co jezdim tech par kilometru do rachoty se da rict ze jsem to nejspise jeste nepouzil :D

ahoj chcel by som sa ta spytat ta sada zadnych reprakov to je k tomu navod alebo ako si to dorabal? :) dik :)

A nebude hledat sám a nebude...  :kol-32: .... TADY o tom ASPIRE psal...

A nebude :D

:kol-22:  :kol-36:

• Autor

Navod k tomu je mam ho i. Ale sam bych to nedelal se rozebira pulku auta :D Muzu ti ho klidne naskenovat.

• 2 týdny později...

Zdravím! Tak jsem si se zájmem přečetl celé tohle vlákno.  Uvažuju, že mému Romíkovi (nebo spíš dcerám) taky dopřeju stolek na prostřední sedačku, jak tady někde bylo zmíněno. Detailně se to sice řeší v jiném vláknu, ale tady jsem na to narazil. Mám 1,4 16V 63 kW Ambiente a stolek nebyl ve výbavě (r.v. 01/2012). Také tady někdo psal (tuším Kubíno nebo Aspire) o dodatečné montáži tempomatu. Já jsem do toho šel. Vzhledem k záruce jsem to řešil přes značkový servis. Obeslal jsem jich v blízkosti několik a nakonec se rozhodl pro můj oblíbený Prima k.s. Kroměříž. Cena byla 7800 včetně montáže. Musel se měnit i nějaká řídící jednotka, která to má na starosti. Byl jsem na něj zvyklý ze služebáku, tak jsem to nechal dodělat i sobě. Je to paráda - mohu doporučit (akorát ta cena by mohla být nižší :-) ).

Tak to jen tak, abych taky přispěl svojí troškou do diskuse ;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.