Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mira ano po prvni a bylo to po 18 000 km. Jo to je on ten prepinac co tu dal Galvi to on nas tim nakazil ze jsme si to hned objednavali :D.

Jinak jsem dnes zjistil ze mi nejak nefunguje podsviceni toho prepinace. Takze stejne bude rozborka kvuli tomu kolecku tak se alespon podivam kde je chyba.

Vloženo

Tak kolecko vymeneno a uz svitime byl to ten cerny kablik co me nechtel pustit ven hajzlik :D Byl vyskubly nechapu proc je tak kratky a proc je osamocen a neni v svazku. A samo mistnim duchodcum nemohlo ujit co tam delam tak bylo i obecenstvo :D

post-51417-0-52692700-1410196026_thumb.j

Vloženo (editace)

EDIT : ale zase na druhou stranu mi tam dolili chladici kapalinu a vodu do ostrkovacu a nikde to nepsali a to jsem uz v ostrikovacich mel skoro prazdne , ale jelikoz nevim zda tam dali letni nebo zimni bo ja tam leju cely rok jen zimni tak to budu muset do konce leta vystrikat. Je sice modra ale ja nevim jestli skodovka ma i letni modrou :D

U havexu je zákaz dolévání ostřikovačů :)

Editováno: , autor: dermin95
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak vcera jsem si objednal nejake drobnosti pres e-shop skodovky jelikoz jsem neco potreboval a vcera mi jeste k tomu prisel sek na 10% slevu a konkretne todle http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/stiraci-listy--11/sada-prednich-stiracich-list-fabia-ii--roomster/0/1/24/43/1001 a nejvice me dnes prekvapil ten jejich darek co k nim davaji. To co mi dali me teda dost prekvapilo bo jsem ani nevedel co to presne bude a ani to nevim ted jak se to pouziva bo k tomu neni navod :D Jen je tam napsane ze se to redi 1:100

post-51417-0-19240600-1411480886_thumb.j

Vloženo

Přesně jak píše Libor... Ale žádný zázrak to není, kdyby to nedávali zadarmo, těžko si to někdo koupí  :kol-32:

Já o stěračích také uvažoval, ale nechám to až po zimně.. Kdybych je vyměnil teď, přes zimu bych jej zničil...

Vloženo

Aha takze do ostrikovacu. Ja je stejne ty sterace budu davat az po zime , jsem kupoval jeste nejake veci tak jsem je pribral. Ale stejne si nedovedu predstavit jak to budu redit to ma 40 ml tak nechapu jak to odhadnu nejak zredit mam takovy dojem ze to budu mit za chvili pryc :D

Vloženo

No ja dolivam i zimni pres leto mi se to pak nechce vzdy vystrikavat na podzim. Kdyby tam slo videt kolik tam toho je tak to je jina to by slo ze vzdy ke konci leta vystrikat nebudu dolivat a uz zacnu zimni ale tak to nejde poznat, tak to resim takhle. Pred 14 dni jsem daroval 5 L kanystr letni kapaliny ktera mi jeste zbyla po Felicii jsem ji mel na nic , ale byla jeste dokonce original zavickovana :D

Vloženo

Souhlas s Voice ja taky nemam zadny problem v lete tak neprsi a taky jezdim casteji na mycku da se rict ze skoro kazdy tyden. A jeste k tomu skoro ani nepouzivam ostriky. Rano kdyz je rosa tak to setru a odpoledne uz zase sviti slunce tak to nepotrebuji strikat a pres ten tyden co jezdim tech par kilometru do rachoty se da rict ze jsem to nejspise jeste nepouzil :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím! Tak jsem si se zájmem přečetl celé tohle vlákno.  Uvažuju, že mému Romíkovi (nebo spíš dcerám) taky dopřeju stolek na prostřední sedačku, jak tady někde bylo zmíněno. Detailně se to sice řeší v jiném vláknu, ale tady jsem na to narazil. Mám 1,4 16V 63 kW Ambiente a stolek nebyl ve výbavě (r.v. 01/2012). Také tady někdo psal (tuším Kubíno nebo Aspire) o dodatečné montáži tempomatu. Já jsem do toho šel. Vzhledem k záruce jsem to řešil přes značkový servis. Obeslal jsem jich v blízkosti několik a nakonec se rozhodl pro můj oblíbený Prima k.s. Kroměříž. Cena byla 7800 včetně montáže. Musel se měnit i nějaká řídící jednotka, která to má na starosti. Byl jsem na něj zvyklý ze služebáku, tak jsem to nechal dodělat i sobě. Je to paráda - mohu doporučit (akorát ta cena by mohla být nižší :-) ).

Tak to jen tak, abych taky přispěl svojí troškou do diskuse ;-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...