Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak dnes vylezl konecne oskar a ja toho hned vyuzil a sel umyt belouse a moooc se mi libi. Ale mam takovy mensi problem muzete poradit ? Na spodku prahu je asi nejaky sajrajt proti necemu od novoty a me to porad nejde ani za boha dolu jen se to roztira mi to pripada jak nejaky olej s lepidlem. Nevite co s tim ?

post-51417-0-94911000-1365929181_thumb.j

post-51417-0-35621800-1365929231_thumb.j

post-51417-0-62784700-1365929283_thumb.j

Vloženo

no jo jozzi a ale ty mas tmavsi barvu a na tom kapucinu to tak neni videt a na te bile to dost razi jak prijdu k autu z boku to jde hodne videt a vim ze kdybych se s vama nekdy sesel tak by jste me hned za tu spinu servali bo jak vidim vase lestenky z toho zrak jen prechazi :D :D

Vloženo

Jake lestenky :D ja to jen v posledni dobe oplahnul vapkou :D , lestit se bude pres dovolenku , snad nake skrabance z zimy zmizi :D .... jinak bude treba zorganizovat srazik , krapanek nas tu z ms kraje pribylo ;)

Vloženo (editace)

Pěknej room  :kol-47:  Neplánuješ nové znaky? Černo-stříbrné by mu sedly  :kol-28:

Koukám, že se planuje srazík v Ově, bych se taky dojel mrknout, kdyby to nevadilo a měl bych volno  :kol-28:

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Galvi Dik, puvodne jsem to chtel znaky komplet predelat ale za prve videl jsem to na bilem roomstru v servisu a moc ty znaky tam nevinikly a za druhe pokud bych chtel vymenit vsechny znaky tak to by slo ale v volantu by mi zustal ten stary a novy airbag kvuli tomu kupovat se mi nechce. Tak to asi zustane tak jak je. Ale spise budu chtit sundat ty napisy ale to bych chtel prvne videt na zivo na nejakem aute. Jozzi petrvald mi vubec nevadi to mam za rohem a mi je vlastne jedno kdy by to bylo ja chci jen videt ty vase kocary a ne jen z fotek, bo roomstru tu nejak moc nepribiva a ja moc napadu nemam tak bych to chtel videt u vas :D  .

Vloženo (editace)

ASPIRE: Já právě teď předělávám znáčky, protože jsem koupil kola a a ty už nové znaky měly  :kol-28: .. No volant jsem chtěl nový MR 2013, ale je drahý, tak uvažuji o koupi krytky airbagu - 600,- bez daně za kus plastu, ale zase by to vypadalo líp, než kdyby byl každý znak jiný... 

jozzi: Do Petřvaldu snad trefím  :D , nejsem až tak úplně Ostravak, ale přes týden tam jsem..

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Galvi Dik, puvodne jsem to chtel znaky komplet predelat ale za prve videl jsem to na bilem roomstru v servisu a moc ty znaky tam nevinikly a za druhe pokud bych chtel vymenit vsechny znaky tak to by slo ale v volantu by mi zustal ten stary a novy airbag kvuli tomu kupovat se mi nechce. Tak to asi zustane tak jak je. Ale spise budu chtit sundat ty napisy ale to bych chtel prvne videt na zivo na nejakem aute. Jozzi petrvald mi vubec nevadi to mam za rohem a mi je vlastne jedno kdy by to bylo ja chci jen videt ty vase kocary a ne jen z fotek, bo roomstru tu nejak moc nepribiva a ja moc napadu nemam tak bych to chtel videt u vas :D  .

No konečně jeden rozumný člověk, co nebude měnit znaky.......o těch nápisech vzadu uvažuju taky že bych je sundal. Ten nástřik prahů mám taky jak ty (mám bílého rooma¨) a jak vidím taky na vrstvě nešetřili, já se hrozím tam dát ten origo hever, bo na hraně toho prahu je hrubý nános.....a nechtěl bych ho strhnout.

Vloženo

ono ty nove znaky vypadaji nak blbě na te chromovane masce ;) , na černe budiž .... jinak koukal jsem se , i u mně po 5ti letech je vrstvička jak prase ;) .... Kluci ohledně srazu , dam včas echo v přislušnem vlakně ;)

Vloženo

Voice pokud budes to delat dej pak nekde fotku rad bych to videl jak to bude vypadat. Jozzi budu tema sledovat a cas si udelam pokud to nebude pres tyden a nebudu zrovna ten tyden mit odpoledni tak jsem tam na 100%.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak dnes vylezl konecne oskar a ja toho hned vyuzil a sel umyt belouse a moooc se mi libi. Ale mam takovy mensi problem muzete poradit ? Na spodku prahu je asi nejaky sajrajt proti necemu od novoty a me to porad nejde ani za boha dolu jen se to roztira mi to pripada jak nejaky olej s lepidlem. Nevite co s tim ?

To je jen nástřik na transport. Stačí hadra namočená v technickém benzínu  a je to dole. Já to měl černé po dveře na obou stranách. :kol-34:

Ale to už je dávno, co jsem to jako nové utíral :kol-26:  :kol-26: :kol-26:  :kol-26:  

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo

Ahoj a diky za tip testnu to. A mimochodem ta tva strecha u rooma me hodne moc inspirovala. Umyvat tu bilou strechu to je hodno toho jednoho z pohadky dlouhy ,siroky a bystrozraky :D

Vloženo (editace)

Ta střecha, černá, má podtext v tom že je to, jest-li jsi nejukl do galerky, dolep panorámy. K té jsem se dostal po zkušenostech a úvaze zda utratit za metlu a nebo podobné peníze strčit do skla na střeše. Pak zbývaly zbytečky bílých pruhů co se samy nabízely.Je to zároveň ochrana před poškrábáním při mytí a spol.

Kdyby nešla galerka otevřít tak je to nafoceno celé na vlákně

http://forum.skodahome.cz/topic/118523-strieborny-room-12/

nebo

http://forum.skodahome.cz/topic/115034-roomajz-tdi/page-4

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem si udelal malou radost, je to lepsi nez ten blues, ale zase mi chybi ten odkladaci prostor ten co tam byl. Ale v Roomu je ho dost tak to az tak nevadi a na komfortu to neubralo ba pridalo a to je to hlavni. Tak zbyva jeste dodelat ty repraky do zadnich dveri a bude to OK.

post-51417-0-89253300-1368199480_thumb.j

Vloženo

:kol-47: Pěkné.. I když to rádio umí v podstatě to stejné jako to před tím, tak vypadá daleko daleko líp v tom autě.. A navíc když je maxidot, tak se to k tomu i hodí. Když už máš Swing, neuvažuješ i o zadních čidlech, aby se ti to ukazovalo na radiu?

Vloženo

Ne neuvazuji jelikoz to by asi museli byt origo a tolik financi ja nemam. Chci jeste par veci udelat a na to ma druha polovicka nema pochopeni , uz jen to radio to me stalo hodne sil a obhajit ty repraky to taky. A mimochodem s roomem se mi parkuje luxusne , parkuji vetsinou podelne a o proti felicii velky rozdil v zadnim okne.

Vloženo (editace)

I origo parkáče se dají udělat za pár korun přes spoustu klučinů na fóru. Na prostějovsku jich tady pár máme a např Alda dělal zadní na OII Tour a Váša se vycajchloval. Aleš sehnal origo sadu a ta mu to zobrazuje samozřejmě na Swngu. Alda má vlákno http://forum.skodahome.cz/topic/111956-ahoj-tak-jsem-si-kouil-auto/. Pošli mu SZ a poradí :kol-47: , a věř že i  panimáma to maximálně ocení a  Ty se nemusíš bát výdajů za případné drcance. Já např sehnal origo Š-A náhradní díl včetně "rozšířené jednotky", tempomat za opravdu zajímavé peníze a pro jistotu jsem to nechal bastlit origo servisem z důvodu auta v záruce a nad tou cenovkou mám úsměv na rtech dodnes.

P.S. Co fleky na prazích?

Vloženo

No ja radeji bych chtel ten tempomat, ale jak rikam penize to je to hlavni. No az nejake budou tak se bude dodelavat. A prahy jeste jsem nemel cas, ale mam v planu sundat napis v zadu a tam taky budu cistit tech. benzinem tak to udelam pri jednom.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...