Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Diky. Jsem to prave dnes chtel otestovat bo tu bylo krasne jasno tak jsem vyjel az k brane a sel daleko do pole a slo to krasne videt i kdyz na to svitilo to slunko.

Jo ty cerna svetla bych chtel , ale spatne se setri s rodinou na krku a hlavne kdyz je neco na auto. Je to jeste beh na dlouhou trat nejspise.

Vloženo

Aspire: No já měl problém s ledkou v parkovačce, že prosvědcovala, takže jsem ji z tama vytáhl a odložil ten plán na neurčito.  A popravdě si myslím, že bude blikat i tato, i když jsem to ještě nezkoušel, asi zkusím  :kol-28:

Pyro: Na Scoutě si myslím, že by to vypadalo dobře, ale nevím co s mlhovkama, ty se v černé nedělají myslím si...

Vloženo

Pyro to je dvur tchyne a v pozadi je vcelin v lete jak tam chci neco delat tak pekny opruz ty vcely litaji vsude a hlavne tam kde nemaji :D

Galvi aha to jsem nevedel ale ted jsi mi dal brouka do hlavy jak to mam ted ja jestli to nahodou nesviti :D se pujdu asi podivat.

Vloženo

Za mňa tiež áno, ale za moju peňaženku nie :D To sú len také vízie, že ked už nebude čo robiť tak budem dávať €€ do auta :D A keby už na to prišlo tak namiesto hmloviek by tam šlo denné z RS :)

Vloženo (editace)

Jen pozor u těch černých, nevím jak u starších verzí světel, ale u posledních co byly na akční Fabii, neměly přídavná dálková a místo paraboly bylo jen místečko pro parkovací žárovku. Viz fotka Scouta. U Fabky není zřejmé "co se leskne" ve světle.

Editováno: , autor: KubinoPv
Vloženo

Ano a to je taky to dulezite a meli to i ty stara co se davali prvne. Jsem se ptal v servisu uz kdysi na to a rikali mi at do konce zaruky se radeji do toho nepoustim. Nevim zda meli strach to udelat protoze to neumi a nebo kdo vi :)

A byl jsem ted rychle zabehnout do auta a vse je po tme.

Vloženo

Záruka nezáruka. Je to značkový originální díl? Pokud ano a ne nějaká Čajna, tak je to cajk. Záruka je nedotčena. Já měnil zadní LEDky z eshopu Škoda, vyměnil jsem si je sám před dílnou a na dílně se akorát nakódovaly kvůli kontrole žárovek a tra dááá. Mám potvrzeno, že to nemá na nic vliv :kol-31:  :kol-31: :kol-31:  :kol-31:  :kol-31:  

Vloženo

Když to udělají "značkovým" postupem a materiálem, tak nevidím JEDINÝ důvod, proč by to měl servis hodnotit jako příčinu neuznání záruky. Maximálně ti neuznají něco v přímé součinnosti, tzn. motor záruka, světla ne. 

Vloženo

No tak urcite ano. Ale je tu jeste to stale ze je ty svetla nedrzim v ruce abych je k tomu nejak dotlacil. A kdyz to neudela jeden servis jsou tu i dalsi kteri by si chteli trochu vydelat .

Vloženo

No to nevim jsem se ptal asi pred rokem jen tak informativne a jen se pousmal a rikal no mozna by to slo a pak vy mate jeste snad zaruku a ja ze ano a tim vse zatim skoncilo. No dokud nebudou svetla mit v ruce tak to neresim. Ale vim ze to tu nekdo delal na fabii a taky meli nejaky problem s zapojenim. Budou svetla cerna bude se resit zbytek. Zatim nic nemam tak zatim neresim.

Vloženo

Vim proto se zatim chodim koukat na tvoje :D Jenze kdyz se zminim ze potrebuji neco na auto tak uz na to moja ani neslyši a dela hluchou :D a za chvili rekne nechces si radeji koupit neco na sebe ? A ja vim ze to nema cenu. Tak musim setrit po malych castkach no a to je to nejhorsi.

Vloženo

No to na seba poznam. No radsej odjednam nejake blbosti na auto :D

A LED chvalim. Tiez sa mi pacia tmave svetla, uz som dnes pozeral na lepenie vonkajsej folie, ale akosi nie som presvedceny do toho ist. Uvidime casom

--

Z mobilu

Vloženo

Rodinu chapu, proto sem psal ;)

PYRO: na SCOUTU opecka,... kor kdyz mas jeste prave ty plasty a jeste kdyby se dali i do cerna chrom ramecky tak parada ;) k nemu by to slo a mlhovky lehce pretahnou korovou folii aby tak moc nemlatil ten chrom do oci ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...