Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Diky. Jsem to prave dnes chtel otestovat bo tu bylo krasne jasno tak jsem vyjel az k brane a sel daleko do pole a slo to krasne videt i kdyz na to svitilo to slunko.

Jo ty cerna svetla bych chtel , ale spatne se setri s rodinou na krku a hlavne kdyz je neco na auto. Je to jeste beh na dlouhou trat nejspise.

Pekné pekné. Inak aj ja som o tých čiernych svetlách uvažoval, len kto vie ako by to vyzeralo na Scoute :D

Inak pekný, veľký dvor :)

Aspire: No já měl problém s ledkou v parkovačce, že prosvědcovala, takže jsem ji z tama vytáhl a odložil ten plán na neurčito.  A popravdě si myslím, že bude blikat i tato, i když jsem to ještě nezkoušel, asi zkusím  :kol-28:

Pyro: Na Scoutě si myslím, že by to vypadalo dobře, ale nevím co s mlhovkama, ty se v černé nedělají myslím si...

• Autor

Pyro to je dvur tchyne a v pozadi je vcelin v lete jak tam chci neco delat tak pekny opruz ty vcely litaji vsude a hlavne tam kde nemaji :D

Galvi aha to jsem nevedel ale ted jsi mi dal brouka do hlavy jak to mam ted ja jestli to nahodou nesviti :D se pujdu asi podivat.

Dělalo mi to toto:

Toho by sis všiml určitě  ;)

:D

post-83806-0-13428300-1425232743_thumb.j

post-83806-0-47933500-1425232750_thumb.j

No ještě řekni, že to vypadá špatně?... Za mě jo  :kol-47:   :kol-28:

• Autor

Galvi no tak ja si nevsiml ze by neco ale je taky pravda ze jsem se nejak na to nedival jak jsem to vypl. Ale u tebe to slo hodne videt to je zas pravda.

• Autor

Pyro cerna svetla slusi kazdemu autu. Za me urcite ano.

Za mňa tiež áno, ale za moju peňaženku nie :D To sú len také vízie, že ked už nebude čo robiť tak budem dávať €€ do auta :D A keby už na to prišlo tak namiesto hmloviek by tam šlo denné z RS :)

Jen pozor u těch černých, nevím jak u starších verzí světel, ale u posledních co byly na akční Fabii, neměly přídavná dálková a místo paraboly bylo jen místečko pro parkovací žárovku. Viz fotka Scouta. U Fabky není zřejmé "co se leskne" ve světle.

Upraveno od KubinoPv

• Autor

Ano a to je taky to dulezite a meli to i ty stara co se davali prvne. Jsem se ptal v servisu uz kdysi na to a rikali mi at do konce zaruky se radeji do toho nepoustim. Nevim zda meli strach to udelat protoze to neumi a nebo kdo vi :)

A byl jsem ted rychle zabehnout do auta a vse je po tme.

Záruka nezáruka. Je to značkový originální díl? Pokud ano a ne nějaká Čajna, tak je to cajk. Záruka je nedotčena. Já měnil zadní LEDky z eshopu Škoda, vyměnil jsem si je sám před dílnou a na dílně se akorát nakódovaly kvůli kontrole žárovek a tra dááá. Mám potvrzeno, že to nemá na nic vliv :kol-31:  :kol-31: :kol-31:  :kol-31:  :kol-31:  

• Autor

To jo ale tam se predelavaji i draty k svtelum jelikoz tam jsou dve H7 a v cernych jen jedna a jeste k tomu ta clonka co dela dalkove.

Když to udělají "značkovým" postupem a materiálem, tak nevidím JEDINÝ důvod, proč by to měl servis hodnotit jako příčinu neuznání záruky. Maximálně ti neuznají něco v přímé součinnosti, tzn. motor záruka, světla ne. 

• Autor

No tak urcite ano. Ale je tu jeste to stale ze je ty svetla nedrzim v ruce abych je k tomu nejak dotlacil. A kdyz to neudela jeden servis jsou tu i dalsi kteri by si chteli trochu vydelat .

To mi neříkej, že Ti to nechtějí udělat?? :kol-44:  :kol-44: :kol-44:  

• Autor

No to nevim jsem se ptal asi pred rokem jen tak informativne a jen se pousmal a rikal no mozna by to slo a pak vy mate jeste snad zaruku a ja ze ano a tim vse zatim skoncilo. No dokud nebudou svetla mit v ruce tak to neresim. Ale vim ze to tu nekdo delal na fabii a taky meli nejaky problem s zapojenim. Budou svetla cerna bude se resit zbytek. Zatim nic nemam tak zatim neresim.

S černými světly by to bylo TOP, však víš :)

• Autor

Vim proto se zatim chodim koukat na tvoje :D Jenze kdyz se zminim ze potrebuji neco na auto tak uz na to moja ani neslyši a dela hluchou :D a za chvili rekne nechces si radeji koupit neco na sebe ? A ja vim ze to nema cenu. Tak musim setrit po malych castkach no a to je to nejhorsi.

No to na seba poznam. No radsej odjednam nejake blbosti na auto :D

A LED chvalim. Tiez sa mi pacia tmave svetla, uz som dnes pozeral na lepenie vonkajsej folie, ale akosi nie som presvedceny do toho ist. Uvidime casom

--

Z mobilu

• Autor

No ja nejsem moc zastancem folii. Ale alespon vim ze nejsem sam kdo ma takove male problemy :D

Rodinu chapu, proto sem psal ;)

PYRO: na SCOUTU opecka,... kor kdyz mas jeste prave ty plasty a jeste kdyby se dali i do cerna chrom ramecky tak parada ;) k nemu by to slo a mlhovky lehce pretahnou korovou folii aby tak moc nemlatil ten chrom do oci ;)

Jak to tak ctu tak mam vazne hodnou manzelku :) bylo mi receno ze by to chtelo black look :) tatka bude predelavat :)

JJ cerne svetla by to chtelo jako sul :-) ale chápu ze rodina ma prednost :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.