Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

:D njn jsme se tak sesli a fotil jsem to jeste u jednoho rooma co jsem mel v zadech. V okoli 100m je nas tu celkem 8 :D A nikdy se mi nepodarilo stat alespon u dvou :D a rano jak jsem sel pro snidani tak jsem to blejsknul.

Vloženo

Jsem si dnes zajel na vylet kde jsem jako dite casto chodival a po odchodu jsem si pak na tom miste kde jsem parkoval trochu zaradil pred odjezdem jelikoz tam bylo krasne prazdno, az ten maly pasazer co sedel vzadu pak kricel uz doooooost :D Skoda pocasi ze tam nevyslo v meste krasne a tam zatazeno.

post-51417-0-31853600-1425741202_thumb.j

Vloženo (editace)

:D no ano mohlo byt tak 15:23 jsem byl pro moju v rachote a pak nakup v Globu. V cem si jel ze jsem si nevsiml ? :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo (editace)

Tak vcera jsem si vyzvedl v Skodovce maly tuning :D

post-51417-0-25019000-1426320849_thumb.j

A dnes z posty si jsem si vyzvedl velky balik s malym obsahem :D jsem sam zvedav jak to bude fungovat :)

post-51417-0-56219000-1426344581_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...