Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hezké :) U nás byla silná bouřka s několikahodinovou průtrží včera k večeru a na noc, dnes ale naopak skoro nic :)

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

No po dlouhé době jsem opět si pohrál s autem a pořádně ho umyl když mám teď to volno :D Sice jak jsem ho umyl tak večer přišla přeháňka a v noci bouřka ale auto zůstalo krásně čisté :)

20160705_201646.jpg

20160723_091858_HDR.jpg

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Sakra :D Tedy i na pokec se klidně stav, ale s tím autem jsi mě zklamal :D

Konkrétně kdyby sis to rozmyslel, je potřeba umýt auto, navoskovat ho (drahý vosk mi už půl roku leží ve sklepě), vyluxovat a ošetřit interiér, barvou zase opravit třmeny a náboje kol, vyřezat a opravit spáry nad mračítky předních světel, znovu potáhnout středový rámeček folií, protože se z nějakého důvodu začaly tvořit bublinky, pak nalakovat difuzor, vyřezat nárazník a nalepit ho, nalakovat koncovky výfuku a nakonec dokončit a následně zapojit ty mlhovky s LED DRL, zatím mám hotovu jen jednu a to jsem ji nebyl schopen ani za několik týdnů přilepit plexi.. Snadné, za pár hodin bys neměl co dělat :D

Vloženo

A to nevíš, co všechno musím pořád dělat doma. To už mě stálo stovky tisíc, 3/4 roku práce a například tento týden mám dovču, den za dnem utíká jako nic a jsem dobitý jak cigánská hračka.. To se pak blbě stíhá ještě auto :)

• o 3 měsíce později...
Vloženo

To potěší... Na jednu stranu je dobře, že se nic horšího nestalo, ale na druhou stranu když to člověk udělá sám, řekne si, že je debil. No když neustále různá poškození způsobují ostatní řidiči, to je fakt k vzteku a nic s tím neuděláš :(

Vloženo

Ou to je Pech, ale jak říkáš naštěstí je to jen nárazník i tak to nasere. 

A na druhou stranu vítej v klubu můj přední nárazník ohrkany , maltovy vůz už má svoje roky taky na kare podepsané.

A jak máte iniciály a budou ti lakovat nárazník nebo měnit celý? Nebo zatím Nevis ještě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...