Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

U rooma je problém v té velké plastové ploše dveří a ty kliky nejsou "dotaženy" do kónusu pojistky a potom rezonují. A na to tažné oko jsem použil alkyton, barva 2v1 černý mat a do asi 3-4 h je to nelepivé při mírném naředění 6005kou.

Vloženo

A filcem jsem podložil i tyčku na zajištění zvedlé přední kapoty. Dělalo binec  v tom zacvaknutí do kapoty, tak dostala odhlučnění ve formě podložky mezi kapotu a onen plast :kol-46:

Vloženo

No to mi zatim problem nedela je to nove tak zatim jsem nic nepostrehl tak to zatim necham tak, ale pod ty klicky to dam. Ale ted mam zas mensi problem opet mi vyhorela pojistka 22 Panel ovládání topení, řídicí jednotka klimatizace, pomoc při parkování,
telefon, sdružený panel přístrojů, snímač úhlu natočení volantu, ESC,
řídicí jednotka centrální palubní sítě, multifunkční volant.

Vloženo

Ano po druhe . Zitra zajedu do servisu jsem zvedav co reknou. Jak jsem jel do Ostravy tak v pohode jela a zpet uz zase nic nefungovalo a nahradni pojistku jsem jeste nekoupil.

Vloženo

Uz ne jsem minule vzal a tam byly u zarovek po jednom kuse. Musim dokoupit. V Felicii za devet roku ani jedna pojistka a v Roomu uz druha a to ma dnes vyroci tri mesice.

Vloženo

No ta pojistka, to není dobré teda...  A stalo se to zase z ničeho nic, nebo například po zapnutí klimatizace hned prdla?

Před nějakou dobou jsem řešil na Fabii podobný problém s kamarádem a pomohla nám žárovka připojená na tu pojistku, jakmile zhasla, bylo po ní... no než jsme na to přišli tuším padly 3 pojistky... v autě bylo pouze topení bez klimatizace a pojistka praskala vždy když se dal ventilátor na "4".. 1,2,3 bylo v pohodě... Autorizovaný servis když bylo auto v záruce mu dával i 3 náhradní pojistky do zásoby ať tam nejezdí pořád s reklamacemi... No po záruce, když tam byl opět a už věděl na co jsme přišli s ventilátorem tak rada autorizovaného servisu? Výměna celé jednotky asi za 14 000,- a nebo řekli tak to pouštějte maximálně na trojku a bude to OK  :kol-32: .. Takže se nenech a do nich  :kol-28:

Vloženo

Vcera jsem prijel pozde vecer tak uz se mi to nechtelo psat jen jsem zde koukl co je noveho a sel spat bo ja chodim spat s slepicemi. Tak a ted k problemu rano jsem prisel do auta nastartuji a ono vse zase fungovalo bez chyb. Nevim co to dela a proc. Uz pred tim jak jsem menil tu pojistku tak se mi nani nezdalo ze by byla spatna nic v ni nebylo prerusene nebo zhorele, ale ja jak se to stalo poprve tak jsem jen vymenil pojistku a az pak nastartoval a vse jelo jak prepinani tlacitek na volantu tak i klima. Mozna uz pred tim nez jsem vymenil tu pojistku tak jsem to mel testnout. No a kdy se to deje to nevim proste nastartuji , zapnu klimu a ono nic se nedeje ani se nerozsviti a volant taky nejde. Takze jak pujdu montovat ty repraky tak jim to popisu co se deje jestli se jim na diagnostice neco ukaze.

Vloženo

Tak a opet se to projevilo a jeste dnes jsem byl v servisu prijmaci technik nevedel co s tim je, ale zitra hned rano mam prijet do servisu ze tam bude alektrikar tak na to koukne. Jen mam dojem ze to asi dela to autoradio jelikoz se to deje od te doby co bylo namontovano.

Vloženo

Jsem taky zvedav. Radio, alarm, oprava zdirky aux vse autorizovany servis Skoda. Ja sam v aute nic nedelam jen doliju vodu do ostrikovacu a max. do chladice nic vic. Delam jsem to i s 14 let starou Felicii porad jen autorizovany servis nemam na to nervy neco reklamovat u soukromniku.

Vloženo

Bando prosim neznate neco co se da pridelat k operce hlavy aby ten pas nezapadal dozadu vedle sedadel. V starsich roomstrech tam byla takovy pasek a tam se to dalo pripnout, ale ja bohuzel ten pasek tam nemam. Pro ilustraci pridavam obrazek.

post-51417-0-32551100-1370623723_thumb.j

Vloženo

neni ani nic za co by se to zachytilo. Kdyz tam nekoho vezu vzadu tak ho porad hledaji a nadavaji ze je to blbe udelane jen na boku karoserie jsou takove zarezy kde se to ma zasunout ta planzeta. Jsem uz nekde videl ted nevim jestli to byl Yeti nebo Roomster tak tam nekdo mel takove plastove uchyty ale nevim uz kde jestli tady na foru nebo nekde na netu. Nic o tom nejde zjistit.

Vloženo

nojono musim neco sehnat, zjistit je to takove blbe jak je to chovane a sptne se to vytahuje. Uz jsem slysel ze zadu kde mam pasy jak je golega hledal, ale ten hledal i venkovni kliku od dveri :D sice byla tma ale i tak :)

Vloženo

Tak dnes rano to opet fungovalo, prijel jsem do servisu a rekl ze to zas funguje vse. Oni si auto tam nechali ze to zjisti. Prisel jsem tam pred zavirackou jak jsme byli domluveni a rekl mi ze se jim to celou dobu nechtelo projevit, ale ze ten z vcerejska to videl tak to testovali a asi po hodine se jim to projevilo ,ale PC zadnou chybu nehlasilo tak hledali a nasli pry za pojistky jak vedou ty dratky ze u te pojistky co to vypinalo nebylo poradne zasunuty ten konektor s kablem. Tak to pry vse zasunuli. A ja prisel prevzal auto a odjel odpoledne jsem jezdil a zatim nic vse OK. Ale nejvetsi radost jsem mel ze jsem neplatil ani korunu :D bo jak jsem jezdil tam s Felinou tak to jsem tam byl jako doma a furt platil. Jo a jeste jak to ted vypada s tim pasem vzadu podle novehopost-51417-0-21425100-1370705439_thumb.j

Vloženo

Že by špatně zapojený konektor už z výroby..? Zajímavé, ale tak hlavně ať ti to už šlape  :kol-47: ..

Ten pás je celkem nedomyšlený co se tak dívám.. Ale ta poslední fotka, kde se to zastrkává někam do boku no nevim nevim.. Už vidím někoho kdo sedí vzadu potom co se odpoutá bude držet konec pásu a otáčet se a trefovat se do díry, kde by ho zastrčil.. Většina lidí na to zapomene, bude líná a nebo na to neuvidí a raději se před připoutáním natáhne...

To bych raději dodělal to poutko, koupit podobnou látku jako potahy, jeden konec zaháknout za tyčku opěrky hlavy a druhý konec třeba přes suchý zip přišít do boku sedadla  ;)

Vloženo

Ano prave jak vozim chlapy z rachoty tak to vzdy pusti do zadu a nikdy to nedaji zpet do te diry a pak jen rikaji ze se to spatne bere. Sem tam to zasunu do te diry, ale to nepomaha vezmou to ste diry ale uz to tam nedaji.

No to poutko bych prvne potreboval nejspise videt jak to udelat at to vydrzi a hlavne at je to funkcni. Ja a siti nejsme dobri kamaradi tak do toho moc nechci jit a testovat spise bych chtel videt nejake originalni reseni.

Vloženo

No to jeste nevim. Na jejich strankach o tom nic neni, jsem si stahl skoro vsechny jejich letaky a nikde nic. Jen jak jsem nasel tu fotku na netu tak u toho bylo psane ze je to z Renault Clio III . Tak az budu mit cas tak tam zajedu se optat ,ale to nevim kdy bude.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...