Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chlapi diky.

Galvi sak toho roomstra jsem zhanel celou dobu co mam auto a sehnal jsem ho az minuly tyden ono sehnat v bile barve a v te velikosti to je nadlidsky vykon.

Jozzi uz jsem to nemohl vydrzet se na ne koukat doma tak jsem se na to vrhl sam bez tve pomoci. Nejhorsi byl ten predni znak uz jsem myslel ze te budu muset co nejdrive navstivit , ale nakonec to dopadlo dobre.

Zitra jdu na tu montaz tech zadnich repraku uz se tesim jak to bude hrat a taky jsem zvedav kolik si servis za tu praci rekne co jsem se dival do navodu tech repraku tak to budou rozebirat pul auta.

Chci se jeste zeptat pristi tyden me jeste ceka vymena znaku v discich a ted otazka pujde to ty stare bez poskozeni vytahnout bez demontaze kola ? Nechci je znicit co kdyby se jeste hodily treba.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Znaky bez demontáže by měli jít, sice nemám origo kola, ale jdou normálně malým plochým šroubováčkem a opatrně je budeš vylamovat a oni popolezou  :kol-47:  Nový jenom zacvakneš  :kol-47:

Jinak velké znaky super  :kol-47:

Vloženo

Já znaky z kol vytahoval už několikrát a nejlepší způsob, kterým mě to šlo byl bohužel při sundaném kole jej prostě zezadu vyrazit (používám násadu od kladiva). Zkoušel jsem jej i z venkovní strany, ale mě znaky držely fest a jsou celkem na těsno... takže jsem se bál, že bych poškodil disk..  :kol-32:  

Vloženo

no tak toho jsem se obaval ze to budu muset sundat diky Vam za rady nebudu riskovat poskozeni laku kol, ale mozna to testnu :D A jinak Libore ja nic zatim kontrolovat nemusim autu je zatim 5 mesicu tak tam asi nic nehrozi zatim.

Vloženo

Je to taková konzerva :D vypadá to jako malá májka :D:kol-47:

Pokud to máš otevřené to víčko na maximum tak asi tak 2-3 měsíce, pokud míň tak dlouho, já měl tu první skoro celou zimu  :kol-47:  Pak jde zakápnout horkou vodou a ono jak to zase nasákne tak to ještě voní  :kol-47:

Nevím jak to má roomster, ale ve Fabii I, je za ruční brzdou kolečko na nápoje, v tunelu, a přesně tam mě to pasuje, druhý mám vzadu ve dveřích za spolujezdcem  :kol-47:

Vloženo

Není zač, ale někdo říká že musí být vařící :D mě stačila normálně z kohoutku jsem nechal odtočit horkou a dal tam  :kol-47:

Pokud je to v Roomovi taky, tak je to ideální, padne tam, není vidět ale i přesto je super cítit :)

Vloženo

Tak repraky namontovane a musim rict ze je to hned lepsi poslech sice jsem to jeste neosolil nechavam to chvili zahoret. Ale ta cena za montaz to je hruza. No , ale musim uznat ze museli rozebrat cely vnitrek.

Vloženo (editace)

Repraky 2034,- Montaz 1785,-. Ano Roomster to je v podstate Fabie II tak to ma v dverich. Tam neni rozdil v jako u prvnich Fabiich combi vzadu u kufru (alespon tak to pise skodovka na svem eshopu).Sice by to mozna zvukove bylo lepsi vzadu v kufru jak jsem to mel i v Felicii, ale ja jsem naprosto spokojen.

Patříte-li mezi hudební fajnšmekry, jistě uvítáte možnost instalovat do svého vozu ŠKODA Fabia nebo Roomster další reproduktory. Dvojice středobasových a dvojice výškových reproduktorů zajistí výrazné zlepšení reprodukce zvuku a vy si budete připadat skoro jako v koncertní síni.

Reproduktor má výkon 40 až 80 W a kmitočtový rozsah od 60 Hz do 2 kHz. Vzhledem k nutnosti zasáhnout do elektroinstalace vozidla je nutné provést tuto montáž u autorizovaného partnera ŠKODA AUTO.

Balení: středobasové reproduktory + 2 výškové reproduktory + elektrická instalace + montážní materiál

Určeno pro vozy:

Fabia II, Fabia Combi II (rok výroby 2006 – současnost)

Roomster (rok výroby 2006 – současnost)

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo (editace)

Ty bláho to je pálka teda no, za tu práci, ale věřím že to za to stojí  :kol-47:

Našel jsem způsob jak na originál radio symphony zapojit zesilovač, takže bych rád časem aktivní subwoofer, a dozadu repro a vytlumit dveře, ale teď nejsou finance :( Koupil jsem kola :D

Editováno: , autor: LiborTDI
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...